A K&H női kézilabda liga 2022/2023-as szezonjának első hazai mérkőzésén a Győri Audi ETO KC a Moyra-Budaörs Handball együttese ellen lép pályára. A találkozó 2022. szeptember 2-án, pénteken 18 órakor kezdődik az Audi Aréna Győrben. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az idei szezontól az Audi Aréna Győr kapui a mérkőzések előtt egy órával nyílnak, azaz pénteken 17 órától kezdődik a beengedés az Arénába. 

Ambros Martín tanítványai számára, a 8. fordulóból előrehozott, Kisvárda ellen 32 – 19-re megnyert találkozóval indult a magyar bajnokság. 

A Budaörs együttese számára azonban kedvenceink elleni összecsapás lesz az első a 2022/2023-as idényben. A Buday Dániel által irányított budaörsi együttes a 2021/2022-es évadban a 11. helyen zárt. A Pest megyei csapat életében is történtek változások, hiszen öten, Hajduch Csenge, Horváth Laura, Jelena Agbaba, Palotás Fanni, Szalai-Szita Katalin elhagyták a klubot. A távozók helyére Bánfai Virág az FTC-ből, Lilia Gorilszka és Szekerczés Luca Szombathelyről, Hudák Emma a HC DAC-ból, míg Vártok Tamara a NEKA-ból érkezett Budaörsre. 

A szezon első hazai mérkőzése előtt Faluvégi Dorottyát kérdeztük. 

A mérkőzést a Kovács–Sebők Stefánia és Vastag-Réti Rebeka játékvezető páros vezeti, és klubunk Youtube csatornáján élőben közvetítjük. 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az idei szezontól a kapukat a mérkőzések előtt egy órával nyitjuk, így pénteken 17 órától van beengedés az Audi Aréna Győrbe. 

Jegyek továbbra is kaphatóak a Győri Audi ETO KC hazai mérkőzéseire elővételben a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021) vagy online a https://jegymester.hu/event-host/1100/gyori-audi-eto-kc weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzések kezdete előtt 1 órával indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.