A Győri Audi ETO KC utánpótlás csapatai számára az elmúlt hétvégén három bajnokságban is folytatódtak a gyermekbajnokság küzdelmei. Nézzük, edzőink hogyan értékelték csapataik teljesítményét.

Róth Kálmán és Tóth Lászlóné növendékei 2022. október 8-én Székesfehérváron vendégszerepeltek, ahol a Szombathely és a Mosonmagyaróvár együttesei voltak az ellenfelek. Az U14 I. osztály második fordulója egy győzelmet és egy vereséget hozott.

„Az első mérkőzésen egy komplettebb szombathelyi csapat ellen játszottunk, mint az előző héten. Egy végig szoros mérkőzésen a leggólerősebb játékosunkat – kisebb sérülés miatt – nélkülözni kellett, de így is győzni tudtunk. Már valamivel kevesebb hibát követtünk el, mint a későbbi mérkőzéseken.” – kezdte értékelését Tóth Lászlóné edző.

Szombathelyi KKA – Győri ETO KC (7-7) 12-15

Győri ETO KC: Reizinger Friderika (k), Mucza Dóra, Lendvai Emily, Oross Tímea 1, Pintér Nelli 4, Szakács Vivien 2, Takács Csenge (k), Galler Dóra 2, Rádi Róza, Lidi Vivien, Molnár Hanna 2, Jancsurák Flóra 2, Francsics Jázmin 1, Porubszki Lara 1

Vezetőedző: Róth Kálmán

„A Mosonmagyaróvár elleni mérkőzésről ezt már nem lehet elmondani, hogy keveset hibáztunk volna, nagyon dekoncentráltak voltunk, de az előző meccs is sokat kivett belőlünk. A technikailag és taktikailag sokkal képzettebb óvári együttes nagyarányú győzelmet aratott ellenünk.” -mondta Tóth Lászlóné.

Győri ETO KC – Mosonmagyaróvári KC (4-10) 10-21

Győri ETO KC: Reizinger Friderika (k), Mucza Dóra, Burányi Szófia, Lendvai Emily, Oross Tímea, Pintér Nelli 2, Szakács Vivien 1, Takács Csenge (k), Galler Dóra 3, Lidi Vivien 1, Molnár Hanna 1, Jancsurák Flóra, Francsics Jázmin 1, Porubszki Lara 1

Vezetőedző: Róth Kálmán

 

Tóthné Horváth Kinga lányai október 8-án Nemesvámosra utaztak.  Az U14 II. osztály pontvadászatában egy végletekig kiélezett mérkőzésen fiataljainknak sajnos nem sikerült pontot szerezniük a Szentkirályszabadja együttese ellen.

„Négy góllal vezettünk félidőben, az első félidő második felében már jól alkalmazták a lányok a gyors labdafelhozatalt, tudtuk a gyors játékunkat játszani. A szünet után a védekezésünk nem működött, sok hiba volt a játékunkban és sajnos egy góllal alul maradtunk...megyünk tovább, dolgozunk, a következő fordulókban nem hibázhatunk már.” -nyilatkozta csalódottan Tóthné Horváth Kinga edző.

Győri ETO KC – START SE Szentkirályszabadja (12-8) 20-21

Győri ETO KC: Szabó Réka (k), Dala Roberta 3, Illés Boglárka, Király Annamária 1, Imre Vanessza 2, Jenőfi Franciska 4, Kontics Janka, Marian Hanna 5, Nagy Melani 1, Német Zsófia 2, Pintér Kitti 2, Szabó Réka

Edző: Tóthné Horváth Kinga

 

Horváth János által irányított utánpótlás csapatunk két kiütéses győzelmet ünnepelhetett október 8-án az U12-es bajnokság első fordulójában. „Két gyengébb ellenfél ellen léptünk pályára, bravúrosan helytálltak a lányok, bár több sérültünk is van sajnos.” -mondta Horváth János edző.

Tatabányai SC – Győri ETO KC (1-9) 3-17

Komárom VSE – Győri ETO KC (1-24) 1-47

Győri ETO KC: Varga Izabella (k), Kovács Jázmin, Kovács Lili, Nyári Hanna, Kálmán Sára, Reider Réka, Szilvás Emília, Al-Shamiry Heszna Amira

Edző: Horváth János