Nagy iramú mérkőzésen sikerült megszerezni csapatunknak a győzelmet a Storhamar ellen. A találkozó első félidőjében ugyan jól tartotta magát a Bajnokok Ligája újonc norvég alakulata, de a második félidőben nem tudták tartani a lépést csapatunkkal. A végén nagyarányú, 35-21-es idegenbeli sikert arattunk csoportellenfelünk felett.

Telt ház várta csapatunkat a Storhamar elleni idegenbeli fellépésén. A hazaiak kezdték a találkozót, mi a Faluvégi, Ryu, Broch, Hansen, Oftedal, Fodor hatossal és Solberggel a kapuban vágtunk neki a mérkőzések. Az első gólt Jacobsen révén a hazaiak lőtték, amit Faluvégi egalizált gyorsan, majd az 5. perc végén az ő góljával már a vezetést is átvettük (2-3).  Az első negyed óra végére tovább nőtt az előnyünk(6-9), a 10. győri gólt Ryu szerezte a 16. percben, majd ugyanő üres kapuba talált be nem sokkal később (7-11). Linn Blohm első gólja után két gyors hazai góllal lett szorosabb az összecsapás, de Kristiansen találata után újfent négy volt a győri előny a 19.perc végén. Egy pillanatra se adták fel a hazaiak, 7 perccel a vége előtt feljöttek két gólra, de Linn Blohm találata pont jókor érkezett (11-14). A játékrész utolsó 5 perce Solberg védéssel kezdődött, majd egy győri kapufa után ismét kapusunk fogott meg egy labdát. Faluvégi góljára  két norvég találat érkezett válaszul, így 13-15-ös, kétgólos előnyben mehettünk szünetre.

A második félidő első góljai Ana Grosé voltak( 13-17), majd hetesből volt eredményes a hazai csapat. A 36. perben először vezettünk 5 góllal Gros bombája után, a 20. zöld-fehér találatot Hansen szerezte két perccel később. Stine Oftedal lerohanásgólját követően jött is a hazaiak időkérése. A 40. percben már 8 volt az előnyünk, a 25. győri találatot Schatzl Nadine lőtte. Negyed órával a lefújás előtt kilenc volt a győri előny (17-26), majd pár perccel később megvolt a közte 10 is Linn Blohm gólját követően (18-28). Az utolsó percekre már csak a győzelem mértéke volt kérdéses. A kapuba beálló Toft védésekkel segítette a csapatot, a támadók pedig szebbnél szebb gólokat lőttek. A 30. gólunkat Ana Gros szerezte, majd Broch növelte az előnyt (20-31), végül 35-21-re nyertünk idegenben.

Ambros Martin: "Gratulálok ellenfelünknek, egy fiatal csapattal dolgozik kollegám, de nagyon komoly munkát végeznek, ezt az első félidő is megmutatta. Nagyon boldogok vagyunk, az első félidőben sok problémát okozott az ellenfél, kapusuk is jól teljesített, mi pedig többször is a kapufát találtuk el. A második félidőben nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, mindkét kapusunk kiemelkedőt nyújtott, és élveztük a játékot."

Silje Solberg: "Nagyon jó tempóban kézilabdáztak a hazaiak az első félidőben. A második játékrészben a kemény védekezésünk számomra is könnyebbé tette a munkát. Nagyon jó szellemben játszottunk ma, igazi csapat teljesítmény volt, amit a pályán mutattunk."