A Győri Audi ETO KC és a Lébényi Kézilabda SE közös szervezésében került megrendezésre 2022. november 14-én az idei szezon második Dobójáték Fesztiválja. Az esemény jó hangulatban telt, a gyerekek lelkesen meséltek az aznapi élményekről.

 

A fesztiválon 14 csapat vett részt, klubunk hét együttese mellett a Lébény kettő, a Mosonmagyaróvár négy, a Töltéstava pedig egy csapatot indított. A tornán az októberihez hasonlóan 2015. január 1. után született gyermekek vehettek részt, akik a kézilabdázással még csak most ismerkednek. A torna elérte a célját, és a résztvevő palánták sok közös élménnyel gazdagodva mehettek haza. A torna következő alkalommal 2022. december 5-én, Lébényben kerül megrendezésre.

„Az idei tanév második kétkapus dobójáték tornájának ismét a lébényi sportcsarnok adott otthont. A 14 résztvevő csapat közül végül a Győr „A” csapata végzett az élen, megelőzve a Lébény „A” és a Gárdonyi csapatait. Köszönet Lébény Város Önkormányzatának és képviselő testületének, hogy ismét egy jó hangulatú tornát rendezhettünk a helyi sportcsarnokban a lébényi egyesület tagjainak segítésével!” -nyilatkozta Hoffmann Bea utánpótlás koordinátor.

A torna végeredménye:

  1. Győr „A”
  2. Lébény „A”
  3. Gárdonyi
  4. Győrszentiván „A”
  5. MKC „A”
  6. Győrszentiván „B”
  7. Szabadhegyi
  8. MKC „B”
  9. Dunaszeg
  10. Töltéstava
  11. Győr „B”
  12. Lébény „B”
  13. MKC „C”
  14. MKC „D”