A Görbiczet és Radulovicsot nélkülöző magyarok a megilletődött kezdés után felpörögtek, és végül nyolcgólos sikert arattak a vendég együttes ellen.

Nehezen indult a találkozó a Győr számára, mivel a vendégek szerezték meg a vezetést, és hiába volt többször is lehetősége a hazaiaknak a fordításra, a döntő pillanatokban rendre ziccert hibáztak Vértenék. A kapuban Herr Orsolya szenzációsan védett, így a kritikus időszakot sikerült átvészelnie a zöld-fehéreknek, és végül a huszadik percben Bódi találatával a vezetést is megszerezték. Ekkor még nem tudtak elszakadni ellenfelüktől, azonban az utolsó öt percben a jó védekezésük mellett hatékonyak lettek támadásban is, így négygólos előnnyel vonulhattak a szünetre a magyarok (13-9).

A második játékrészben felváltva voltak eredményesek a csapatok, majd a harminckilencedik percben Hornyák gólja után már öt góllal vezetett Róth Kálmán együttese. Ez a különbség hosszú ideig állandósult a két gárda között, amiben nagy szerepe volt a továbbra is remeklő Herr Orsolyának. Az utolsó öt percben aztán az ETO fokozatosan ellépett a montenegróiaktól, és egy perccel a vége előtt Spiridon lövésével kilencgólos előnybe kerültek. A lefújás előtti pillanatban azonban a vendégek legeredményesebb játékosa még betalált, de így is magabiztos győzelmet aratott a magyar bajnok (28-20).

Bajnokok Ligája, B-csoport, 5. forduló

Győri Audi ETO KC – ZRK Buducsnoszt Podgorica (montenegrói) 28-20 (13-9)
Győr, 2500 néző
Vezette: Alijen, Agakisijev (azerbajdzsániak)
Magyar gólszerzők: Bradeanu 5/2, Hornyák 5/2, Spiridon 4, Vérten 4, Bódi 3, Dokic 3, Gogirla 2, Bognár 1, Drávai 1,
Büntetők: 8/4 illetve 4/4
Kiállítások: 4 perc illetve 6 perc