A K&H női kézilabda liga 6. fordulójában a Győri Audi ETO KC az újonc Békéscsaba együttesét fogadja az Audi Aréna Győrben. A találkozó 2022. december 7-én, szerdán 18 órakor kezdődik. A mérkőzésre jegyek még kaphatóak. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az idei szezontól az Audi Aréna Győr kapui a mérkőzések előtt egy órával nyílnak, azaz szerdán 17 órától kezdődik a beengedés az Arénába.

Ambros Martín tanítványai eddig 8 mérkőzést játszottak a magyar bajnokságban, és minden alkalommal győztesen hagyták el a küzdőteret. 

Szerdai ellenfelünknek nem sikerült jól az első osztályba való visszatérés, hiszen eddig öt meccset játszott Papp Bálint alakulata és a pontszerzés nem sikerült nekik eddig. 

Az első fordulóban a DKKA otthonában 30 – 26-os vereséget szenvedtek, majd két hazai mérkőzésen sem sikerült a pontszerzés a Békés megyei együttesnek (Békéscsaba – Vác 20 – 28; Békéscsaba – Alba Fehérvár 23 – 25). A negyedik fordulóban a NEKA ellen 26 – 21-re, míg legutóbb hazai pályán 25 – 27-re kaptak ki Gyimesi Kittiék. 

A Békéscsaba eddigi legtöbb gólját. 36-ot Marija Lanistanin szerezte, őt Bucsu Lili követi 16 találattal. A harmadik helyen holtversenyben 13 találattal Gyimesi Kitti és Mayer Szabina áll. 

A találkozó előtt a hosszú sérüléséből visszatérő Farkas Júliát kérdeztük. 

A mérkőzést a Kovács-Sebők Stefánia és Vastag-Réti Rebeka játékvezető páros vezeti.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az idei szezontól az Audi Aréna Győr kapui a mérkőzések előtt egy órával nyílnak, azaz szerdán 17 órától kezdődik a beengedés az Arénába. 

Jegyek továbbra is kaphatóak a Győri Audi ETO KC hazai mérkőzéseire elővételben a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021) vagy online a https://jegymester.hu/event-host/1100/gyori-audi-eto-kc weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzések kezdete előtt 1 órával indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.