Egy héttel a Rapid elleni győri siker után ismét megmérkőztek a csapatok, ezúttal Bukarestben. A hazaiak domináltak az első félidő nagy részében, ám egy remek győri hajrá után egy góllal mégis mi vezettünk 16-15-re. A második félidőben már három gól is volt az előny, azonban a hajrá ismét szorosan alakult.

Solberg kezdett a kapuban, előtte Győri-Lukács, Ryu, Broch, Hansen, Oftedal és Schatzl védekezett. Az első gólt Espinola révén a hazaiak szerezték, amire Oftedal válaszolt a 3.percben. 10 perc elteltével 6-4-re vezettek a hazaiak. Két gyors Rapid gól után (8-4) a 12.percben Ambros Martín kérte ki idejét. Linn Blohm góljával kezdtünk visszazárkózni, a félidő derekán három gólos hátrányban voltunk (10-7). Közelebb nemigen sikerült kerülni, Toft váltotta Solberget a kapuban. 14-10-es vezetésnél a hazaiak kértek időt a 24.perc elején. Ez nekünk jött jobban, négy perccel a félidő előtt már csak 1 gól volt a hátrány! Sőt, Ryu góljával már egyenlő volt az állás (14-14). Fantasztikus hajrát produkáltunk az utolsó nyolc percben, és egy gólos, 16-15-ös győri vezetéssel mehettünk pihenni.

Fordulás után ugyanott folytatta a csapat és Sandra Toft is, ahol negyed órával korábban abbahagyták. Már három gól is volt az előny a 34.percben (16-19). Hansen lőtte a 20. győri találatot a 39. perc elején, de a hazaiak nem adtak fel, és szorosan a nyomunkban maradtak. Negyed órával a lefújás előtt egy gólos előnyben voltunk(21-22), minden adott volt egy kiélezett, izgalmas végjátékra. 23-22-re már a Rapid vezetett, de elhúzni nem tudtak. 10 perccel a lefújás előtt 24-24-es döntetlent mutatott az eredményjelző. 26-26 után három gyors hazai gól következett, így nehéz helyzetbe került csapatunk. Blohm góljával ugyan csökkentettük a hátrányt, de az újabb bukaresti gól után nem maradt esély a pontszerzésre, végül 30-27-es vereséget szenvedtünk.