2022. december 16-án reggel 10 órától megnyílik a jegyértékesítés a Győri Audi ETO februári és márciusi mérkőzéseire. Ezen időszak alatt egy Bajnokok Ligája és két bajnoki mérkőzést játszik a csapat az Audi Aréna Győrben.
Ha még nem tudod, mit vegyél karácsonyra, akkor ez ideális ajándék!

A 2023-as év januári jegyei mellett holnaptól, azaz december 16-tól megválthatóak a belépőjegyek a Győri Audi ETO februári és márciusi hazai mérkőzéseire is. Februárban a Bajnokok Ligájában kedvenceink a dán Esbjerg együttesét fogadják (2023.02.11. 18:00), ezen kívül pedig még február 18-án az Érd ellen lépnek pályára. Márciusban egy hazai bajnoki mérkőzésre kerül sor, 11-én a Praktiker-Vác csapatát fogadják Anne Mette Hansenék.

Felhívjuk szurkolóink, szimpatizánsaink figyelmét, hogy 6 éven felüli gyermekek részére bérlet vagy jegy váltása kötelező. 6 éves kor alatt a mérkőzések ingyen látogathatóak abban az esetben, ha a találkozó időtartama alatt a gyermek valamely gondviselője ölében foglal helyet! 

A jegyek elővételben az ETO KC Shopban (9027, Győr Tóth László út 1. Audi Aréna Győr) vagy online a www.jegymester.hu weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzések kezdete előtt 1 órával indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.

Az ETO KC Shop nyitvatartási ideje:

Hétfő-péntek: 10.00-18.00
Szombat: 9.00-13.00
Vasárnap: zárva