A K&H női kézilabda liga 10. fordulójában a Győri Audi ETO a DKKA együttesét fogadta hazai pályán. Már az első harminc percben tetemes előnyt dolgoztak ki Oftedálék (22 - 7), gyakorlatilag ekkorra eldőlt a két pont sorsa. Végül 40 – 24-es győri győzelemmel zárult a találkozó.

Ambros Martín vezetőedző a Faluvégi, Gros, Oftedal, Broch, Nze Minko, Schatzl hatossal és Tofttal a kapuban kezdte meg a mérkőzést. A találkozó első két gólját ugyan a vendégek szerezték, de egy 7 – 0-ás sorozatnak köszönhetően 7 – 2-re vezetett csapatunk a tizedik percben. Sandra Toft védéseinek és a gyors lerohanásoknak köszönhetően a 18. percben már tíz góllal vezetett csapatunk (13 – 3). A félidő utolsó tíz percére tizenhárom gólos győri előnnyel fordultak a csapatok (16 – 3).  A győri kapuban hihetetlen formában védett Sandra Toft, aki a 26. percben 75%-os hatékonysággal hárította a vendégek lövéseit. Az első félidő végül 22 – 7-es győri vezetéssel zárult.

A második játékrészben a remekül védő Toft helyére Silje Solberg érkezett. A védelem már nem volt olyan szinten, mint az első játékrészben, ráadásul támadásban is előfordultak hibák. Mindez azonban egyáltalán nem veszélyeztette a magabiztos győri vezetést, a 48. percben 26 – 13-ra vezetett csapatunk. A játékrész utolsó tíz percére fordulva tartották előnyüket Grosék, a véghajrára 34 – 21-es eredménnyel fordultak a csapatok. A mérkőzésen végül Fodor Csenge meglőtte a 40. győri gólt is, és végül magabiztos, 16 gólos győri győzelemmel zárult a találkozó.

Ambros Martín: „Fantasztikus első félidőt játszottunk ma, a védekezés, a kapusteljesítmény és a támadójátékunk is káprázatos volt. Ezt szerettük volna az egész mérkőzésen játszani, de a második félidőben nem tudtuk megismételni az elején mutatott játékot.  A pozitív dolgokat kell tovább vinnünk a folytatásra.”

Sandra Toft: „Az első félidőben nagyon jó játékot mutattunk be. Az elmúlt hetekben sokat beszéltünk arról, hogyan szeretnénk védekezni. Ezen a meccsen látszott miért dolgoztunk kőkeményeken az edzéseken.”