Újabb taggal fog bővülni az ETO-Család, hiszen klubunk átlövője, Veronica Kristiansen arról tájékoztatta a klubvezetést, hogy egy új életet hord a szíve alatt.

Az idei szezonban biztosan nem lép már pályára Veronica Kristiansen, aki anyai örömök elé néz. „Tiszta szívből gratulálok, jó egészséget kívánok Veronica-nak az elkövetkezendő időszakhoz. A női kézilabdázásban sohasem egyszerű egy klubvezető élete, ha egy játékosra hosszú ideig nem számíthatunk. Veronica időben tájékozatott minket szándékairól, tisztában voltunk azzal, hogy hosszabb időre kieshet a játékból. Nyilván nem egyszerű őt pótolni, de hiszem, hogy Line Haugsted visszatérésével egyáltalán nem gyengülünk a poszton.  Veronica-nak ezúton is boldog és nyugodt babavárást kívánunk, és várjuk vissza a csapatba” – nyilatkozta Endrődi Péter a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

„Hihetetlen boldog vagyok, és várom már a várandósság időszakát. Fantasztikus érzés, hogy egy új élet növekszik a szívem alatt.  Köszönöm a klub eddigi támogatását, és hiszek a lányokban, hogy az idei szezonban minden célunkat elérik. Én mellettük leszek, és támogatom őket mindenben" – mondta Veronica Kristiansen.

Veronica Kristiansennek ezúton is jó egészséget kívánunk a következő hónapokra.