Szerződést hosszabbít a Győri Audi ETO csapata és Estelle Nze Minko. A nyáron lejáró szerződésű kiváló játékos számára nem volt kérdés, hogy zöld-fehérben folytassa a pályafutását, végül 1+1 éves kontraktust írt alá klubunkkal, azaz továbbra is Győrben képzeli el jövőjét kulcsjátékosunk.

Eldőlt, hogy a következő szezonban is villámgyors irányítókkal vág majd neki az évadnak a Győri Audi ETO, hiszen Stine Oftedal után most Estelle Nze Minko is a hosszabbítás mellett döntött. A francia válogatott csapatkapitánya továbbra is zöld-fehér színekben rohamozza majd az ellenfél kapuját.

Nagyon gyorsan kiderült, hogy Estelle és az ETO céljai megegyeznek. Szeretnénk a legjobbak lenni, és minden fronton győzedelmeskedni. A következő évadban is bombaerős irányító párosunk lesz, hiszen Estelle és Stine remekül megérti egymást, mindketten kiválóan látnak a pályán és villámgyorsak. Sok csapat csak álmodik ilyen játékosokról.  Estelle ráadásul nem csak a pálya közepén bevethető, tehát jövőre is sok variációs lehetősége lesz edzőnknek. Boldog vagyok, hogy Estelle és az ETO közös története tovább íródik.” – nyilatkozta Endrődi Péter a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a közös történetünk a Győri Audi ETO-val tovább íródik. A személyes ambícióim teljes átfedésben vannak a klub által felvázolt tervekkel. Továbbra is a legfőbb célom, hogy Bajnokok Ligája győztes lehessek, amit szeretnék a csapattársaimmal itt Győrben közösen elérni”– nyilatkozta Estelle Nze Minko.

Estelle Nze Minko 2019 nyarán igazolt a Győri Audi ETO csapatához. A 31 éves irányító győri színekben eddig 135 tétmérkőzésen szerepelt és 560 gólt szerzett, ami 4,14-es meccsenkénti gólátlagot jelent. Magyar bajnok és Magyar Kupa győztes, a Bajnokok Ligájában eddig egy ezüst és egy bronzérmet tudhat magáénak.