2023. február 1-jén, szerdán 9 órától megkezdődik a belépőjegyek értékesítése a Győri Audi ETO április és májusi hazai mérkőzéseire. Így az FTC elleni zöld-fehér rangadóra is kaphatóak lesznek a jegyek szerdától.

Ambros Martín tanítványai a K&H női kézilabda liga keretein belül április 1-én, szombaton 18 órakor az FTC-Rail Cargo Hungaria együttesét, május 3-án, szombaton este 6 órakor az Alba Fehérvár csapatát fogadják az Audi Aréna Győrben. A magyar bajnokság küzdelmeit hazai pályán zárja a Győri Audi ETO május 27-én, szombaton az MKC érkezik Győrbe.   

A jegyek elővételben a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21., 9021) vagy online a www.jegymester.hu weboldalon válthatóak. A helyszíni jegyértékesítés, amennyiben a jegyek nem fogytak el elővételben, a mérkőzések kezdete előtt 1 órával indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.

Felhívjuk szurkolóink, szimpatizánsaink figyelmét, hogy 6 éven felüli gyermekek részére bérlet vagy jegy váltása kötelező. 6 éves kor alatt a mérkőzések ingyen látogathatóak abban az esetben, ha a találkozó időtartama alatt a gyermek valamely gondviselője ölében foglal helyet! 

Hajrá ETO, hajrá Győr!