A K&H női kézlabda liga 14. fordulójában a Győri Audi ETO a Moyra-Budaörs otthonában vendégszerepelt. Az első percektől kezdve az ETO kezében volt az iránytás, és a félidő 20-6-os győri vezetéssel zárult. A második játékrészben már csak a különbség volt kérdéses, végül nagyarányú, 38-13-os győri győzelemmel zárult a mérkőzés.

Ambros Martín vezetőedző, a Győri-Lukács, Gros, Oftedal, Broch, Nze Minko, Schatzl hatossal és Tofttal a kapuban kezdte meg a mérkőzést. Az első gólt Győri-Lukács szerezte, majd Nze Minko talált be a budaörsi kapuba (2-0), de két gyors hazai gólnak köszönhetően az ötödik percben döntetlen volt az állás (2-2). A 13. percben 8-4-re vezetett csapatunk, ezért Buday Dániel kikérte idejét, de ez nem törte meg Oftedalék lendületét, és gyors góloknak köszönhetően a 18. percben nyolc góllal vezettek (13-5). Linn Blohm találatával a 23. percben már megvolt a közte tíz, és végül 14 gólos győri vezetéssel vonulhattak szünetre a csapatok.

A második játékrész hazai találattal indult, de rögtön három győri válasz is érkezett (23-7).  A 40. percre fordulva kemény védekezésüknek és a gyors támadásoknak köszönhetően tovább növelték előnyüket kedvenceink (28-10). Csapatunk fiatal hálóőre, Győri Alexa - a hétvégi BL szereplés után - a magyar bajnokságban is bemutatkozott, ráadásul védésekkel segítette csapatunkat. A félidő felénél Blohm góljával húsz volt a különbség a csapatok között (31-11). Végül 38-13-ra nyert a Győri Audi ETO Budaörsön.

Ambros Martín: „Azt gondolom, nagyon jó mérkőzést játszottunk. Végig koncentrálva magas hőfokon védekeztünk, aminek köszönhetően gyors gólokat szereztünk. Büszke vagyok a csapatra a kemény munkáért. Megyünk előre a kitűzött célunk felé.”

Győri Alexa: „Az elejétől kezdve uraltuk a mérkőzést. Védekezésünk remekül működött, amiből gyors gólokat tudtunk lőni. Boldogsággal tölt el, hogy védéseimmel segíthettem a csapatot."