2023. március 15-én a nádudvari képviselő testület döntése alapján Nádudvar városa díszpolgári címet adományozott Kiss Évának csapatunk egykori kapusának, jelenlegi kapusedzőjének. Évinek gratulálunk az elismeréshez.

Kiss Évi pályafutását Nádudvaron kezdte, így nem kérdés, hogy a kézilabda első illatait a hajdúsági városban szívhatta magában. Első igazolása is természetesen a Nádudvari Sportegyesületben volt, ahol három évig segítette a város kézilabda csapatát.

Nádudvar városa 2023-ban díszpolgárrá választotta a háromszoros Bajnokok Ligája győztes kapust, aki így nyilatkozott a díjról: „Nagy megtiszteltetés számomra, hogy Nádudvar díszpolgárává választottak. Mindig is büszke voltam arra, hogy onnan származok. Nádudvaron nagyon jó és színvonalas sportképzés folyik, és sok sportoló kezdte itt pályafutását. A Nádudvari Sportegyesület idén ünnepli 100. születésnapját, ezáltal méginkább előtérebe került a sportra való nevelés. A díszpolgári címemen kívül több elismerés is kiosztásra került olyan személyeknek, akik sokat tesznek Nádudvarért. Szeretném megköszönni a képviselő testületnek, hogy ezt az elismerést nekem adták, és mindenkinek a kedves gratulációkat”

Kiss Évának gratulálunk a díszpolgári címhez!