A K&H női kézilabda liga 20. fordulójában az örök rivális látogatott el az Audi Aréna Győrbe. Az első percekben még szoros volt a játékkép, de tíz perc elteltével a Győr kezébe ragadta az irányítást. Sandra Toft fantasztikus védéseivel az első harminc percben 10 lőtt gól alatt tartotta az ETO a budapesti együttest. A második félidőben sem tudott közelebb zárkózni a vendégcsapat, és végül fantasztikus végjátékkal, 11 góllal győzött a Győri Audi ETO.

A mérkőzést védekezésben a Schatzl, Nze Minko, Haugsted, Broch, Gros, Győri-Lukács kezdte a csapat, a kapuban pedig Toft állt. Az első támadás a vendégeké volt, melyet kapusunk védett, majd az ellentámadásból Schatzl vette be az ellenfél kapuját (1-0).  A 12. percre fordulva 7-5-re vezetett a zöld-fehér alakulat. Negyedóra elteltével négy gól volt a különbség kedvenceink javára (9-5). Sandra Toft varázslatos védéseivel az első félidő utolsó tíz percének 10-7-es győri előnnyel vágtak neki az együttesek. A félidőre 9 gólos különbséget dolgoztak ki Grosék, így az első harminc perc 17-8-as vezetéssel zárult.

A második játékrész első találatát a vendégek szerezték, de Haugsted rögtön válaszolt (18-9). A  41. percben 23-15-ös győri előnyt mutatott az eredményjelző. A második félidőben is bravúros Toft védésekkel és a mezőnyjátékosaink pedig kemény védekezésekkel állították meg a Ferencvárost. A 28. percben Linn Blohm találatával 10 góllal vezetett a Győri Audi ETO (27-17).  A mérkőzés hajrájára 11 gólos előnnyel fordultak kedvenceink (29-18). Az utolsó tíz percben gólparádét mutatott be a győri alakulat és vendégek nem tudtak húsz gólnál többet lőni  Végül kiütéses, 31-20-as győri győzelem született a találkozón. Sandra Toft csodálatos teljesítménnyel, 49%-kal zárt a mérkőzésen.

Ambros Martín: „Azt gondolom ilyen intenzitással kellett dolgoznunk, hogy le tudjuk győzni a Ferencvárost. A csapat fantasztikusan játszott, és extra motivációt adott egy ilyen mérkőzésen játszani. Még most is azt mondom, semmi nem dőlt el a bajnokságban, hiszen mindkét csapatnak van még hátra mérkőzése. Sok sikert kívánok az FTC-nek a Bajnokok Ligájához. Büszke vagyok a csapatomra. Nem utolsó sorban köszönjük a fantasztikus szurkolást az ETO tábornak”

Sandra Toft: „Egy ajándék a kapusok számára, ha ilyen védekezés van előtte egy ilyen magas hőfokú mérkőzésen. Sokat gyakoroltuk az elmúlt időben a védekezést. A fegyelem, amit a csapat mutatott, hihetetlen volt. Fantasztikus érzés egy ilyen arénában ilyen hangulatban pályára lépni”