A mérkőzés után Nikola Eklemovic, Pásztor István, Marko Vujin, Putics Barna, és az ETO edzője, Tóth László értékelte a látottakat honlapunk számára.

Nikola Eklemovic: Elég nehéz motiválni a csapatot az ilyen mérkőzésekre, a bajnokság őszi szezonjában 27 góllal nyertünk Győrben, bajnokin. Az az igazság, hogy a mai mérkőzből nem derülhetett ki, hogy milyen formában vagyunk.
- Mindkét vádlid világoskékben pompázott, miért?
- Sajnos van egy kis problémám a vádlimmal, egy speciális kineziotapinggel játszottam, ami megfogja az izmokat. A Kiel ellen is viselni fogom.
- Jelenthet ez hátrányt a játékodban? Ősszel Buday Dani, most tavasszal pedig a másik irányítónk, Sesum esett ki a játékból sérülés miatt.
- Ez van, meg kell oldanom a helyzetet. Az egész őszi szezont így játszottuk le, úgyhogy fel vagyok rá készülve. Azért nincs nagy gond, mert Kiro is remekül tud középen is játszani, de kétségtelen, hogy hátrányt jelent a Veszprémnek Sesum sérülése.

Pásztor István csapatkapitány: A mai meccsen próbálgattunk dolgokat, amiket majd a Kiel ellen is szeretnénk viiszontlátni. Egy ilyen meccsen sokkal többminden bejön az előzetesen megbeszéltből, mint egy Kiel erősségû gárda ellen. A Debrecen ellen eléggé dadogott a labda, most is voltak hibák, de olyan nincs, hogy hibátlanul játszunk.
- Az előjelekből ítélve a Kiel ellen nagyobb szerepet kapsz majd a mestertől, mint az őszi BL-találkozókon.
- Meglátjuk. Gergőnek meghúzódtak a vállában a szalagok, de bízom benne, hogy szombaton játékra jelentkezik.

Marko Vujin: 35 percet kaptam a mestertől, ezalatt öt gólt lőttem, a védekezésemmel tulajdonképpen elégedett vagyok, támadásban még voltak hibák. Egész héten a Kiel ellen készültünk, néhány figurát viszontláttunk a THW elleni taktikából, egyébként meg nehéz értékelni egy 19 gólos győzelmet.
- Sesum sérülésével rád is nagyobb szerep hárul majd a németek ellen, hisz Nikola sem tud 60 percet pályán lenni.
- Így van, úgy készülök, hogy ilyenkor én leszek majd a jobbátlövő poszton, és Kiro irányít.

Putics Barna: A sérülésem után egyre több játéklehetőséget kapok a mestertől, igyekszem jó játékkal meghálálni.
- Megtaláltuk az új heteslövőnket?
- Bízom benne, hogy igen. Már a szezon előtti felkészülési meccseken is én lőttem őket, de sajnos meg kellet mûteni, így kihagytam egy fél évet. Szerencsére elég jó százalékkal sikerül betalálni, bízom benne, hogy a jövőben is így marad.
- Szerinted a Kiel ellen is megkapod a mestertől a bizalmat a büntetőkhöz?
- Nem tudom. Szeretném lőni, nem félek Omeyertől, ugyanúgy emberből van, mint mi, neki is lehet gólt lőni.
- Hogy van a vállad? Egyre erősebbek az átlövéseid, ami biztató a jövőre nézve. Érzel fájdalmat egy-egy lövésnél?
- Lekopogom, nincs vele gond, semmilyen fájdalmam nincs. Ha felmegyek a pályára, mindig próbálok százszázalékot nyújtani, ilyenkor nem lehet azzal foglalkozni, hogy kicsit visszafogom magam, nehogy rásérüljek.

Tóth László, a Győri ETO mestere: Amit elterveztünk, végrehajtottuk. Nagyon sokat futottunk, ezzel visszarendeződésre késztettük a Veszprémet. %1 percig az eredmény is úgy alakult, ahogy előzetesen várható volt, 10 gól volt közte. Az utolsó tíz perc csak az én hibám, mert úgy éreztem, hogy a világ egyik legjobb csapata ellen az ifistáknak is kell játéklehetőséget biztosítani. Sok sikert kívánok az MKB Veszprémnek a Kiel elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre.