A szezon utolsó idegenbeli bajnoki mérkőzésére készül a Győri Audi ETO. A K&H női kézilabda liga 25. fordulójában az MTK Budapest ellen lép pályára a győri együttes. A mérkőzés 2023. május 20-án, szombaton 18 órakor kezdődik a Ritz Levente Sport- és Rendezvényközpontban. A találkozóra nagy az érdeklődés, eztért a rendezők azt kérik, mindenki érkezzen időben!

Csak egy karnyújtásnyira van a címvédés a Győri Audi ETO számára, ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy rengeteg győri szurkoló kíséri el a csapatot Budapestre az MTK elleni találkozóra.

Ambros Martín együttese január végén találkozott legutóbb a budapesti alakulattal, ekkor 31-25-ös győzelmet arattak.  Csapatunkból Győri-Lukács Viktória 9 gólig jutott, míg az ellenfélből Pál Tamara (8) szerezte a legtöbb találatot.

A Vágó Attila által vezetett együttes jelenleg 9 győzelemmel, 3 döntetlennel és 12 vereséggel 21 pontot gyűjtve a tabella 7. helyén áll.

A találkozó előtt Farkas Júliát kérdeztük.

A mérkőzést az Ónódi Erika és Őri Erika játékvezetőpáros vezeti és a M4Sport+ élőben közvetíti.

Szervezői tájékoztatás: A nagy érdeklődésre való tekintettel kérnek mindenkit, hogy ne az utolsó pillanatra halassza az érkezést, jegyvásárlásra pedig kizárólag a helyszínen van lehetőség 16:00 órától. A mérkőzés után elkülönített sarokban lehet pacsizni és fényképeket készíteni, aláírásokat kérni a győri játékosoktól tizenöt, húsz perc erejéig! A hatékony együttműködés érdekében ennek betartása kötelező, a pályára lépni tilos.