A Győri Audi ETO fiatal, az első csapatban már bemutatkozó tehetsége, Győri Alexa a következő évadban Praktiker-Vác csapatában folytatja pályafutását. A hálóőr továbbra is a klub kötelékében marad, a szerződés csupán egy éves kölcsönadásról szól.

Eldőlt, hogy Győri Alexa, csapatunk fiatal tehetséges kapusa a 2023/24-es évadban a Praktiker -Vác gárdájában szerepel. A piros-kékek keresték meg klubunkat és a játékost a kölcsönjáték ügyében, amire klubunk örömmel mondott igent.

„Győri Alexa egy szorgalmas fiatal tehetség a győri utánpótlás rendszerben. Képességeit nem csak a korosztályos csapatoknál, hanem már az Ambros Martín vezette első csapat edzésein és mérkőzéseken is megmutatta. Azt gondolom, hogy egy élvonalbeli csapat megkeresésére ebben a korban igent kell mondani, és örülök, hogy Alexa szintet tud lépni. Sok sikert kívánok neki Vácott, de szemünket rajta tartjuk és bízunk benne, hogy a kölcsönjáték értékes tapasztatokhoz juttatja őt karrierje szempontjából” – nyilatkozta Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

Győri Alexa 19 éves, a győri utánpótlásrendszer neveltje. 2017 óta végig járta a korosztályos csapatokat klubunkban. A 2023/24-es szezonban mindhárom sorozat mérkőzésire nevezve lett a Győri Audi ETO találkozóin. Három magyar bajnoki, két Bajnokok Ligája és egy Magyar Kupa mérkőzésen kapott szerepet. Alexának sok sikert kívánunk nyártól Vácott.