Hétfő este az Audi Aréna Győrben a szurkolókkal búcsúzott a 2022/2023-as szezontól a Győri Audi ETO. Kedden pedig a szponzoroknak köszönte meg az egész éves támogatást a klub a Bridge Klubban.

Jó hangulatú ebéd keretében tartotta szponzori szezonzáróját csapatunk. A Széchényi István Egyetem tulajdonában lévő Bridge Klub igazi zöld-fehér hellyé varázsolódott az évzáróra.

Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. egyik ügyvezetője beszédében köszönetet mondott a támogatóknak, a játékosoknak, a stábnak és a klub minden dolgozójának:

„Hosszú, nehézségekkel teli szezonon vagyunk túl. Rengeteg kisebb sérülés tette nehezebbé az életünket, az ősz és főleg a téli időszak küzdelmes volt, de ha néhány vereséget el is szenvedtünk, mégis minden célunkat tartani tudtuk, azaz mindhárom sorozatban versenyben voltunk a címekért tavasszal. A bajnokságban nehéz helyzetbe kerültünk, de a csapat erejét mutatja, hogy a Ferencváros hazai 11 gólos legyőzésével mindenképpen bajnok lett volna együttesünk, a hátralévő eredményektől függetlenül. A bajnoki cím a legértékesebb cím, hiszen ezáltal alanyi jogon részt vehetünk a Bajnokok Ligája következő kiírásában. A Magyar Kupában szerettük volna visszahódítani a serleget és elhozni Győrbe, ez most nem sikerült. Mint a címet legtöbbször elnyerő hazai egyesület természetesen jövőre is a Kupa visszaszerzését tűzzük ki célul.

A Bajnokok Ligájában idén bronzérmet szereztünk. Az érem szép, nagyon sokan kiegyeznének vele, mi azonban mégsem vagyunk maradéktalanul elégedettek. Ha hosszú távon nézzük a képet, akkor kijelenthetjük, hogy ez eddigi 9 megrendezett FINAL4-ból mi nyolcszor ott voltunk, 4 aranyérem mellett, 2 ezüst és 2 bronzérmet nyertünk. Senki nem volt képes hasonló, hosszú éveken át történő stabil szereplésre.

Megtesszük hamarosan a szezon részletes értékelését, és megkeressük azokat a pontokat, amiben többet vagy jobban kell teljesítenünk, hiszen jövőre egy új stábban, kissé átalakult kerettel ismét neki fogunk vágni a sorozatnak, és a céljaink sem lesznek kisebbek, mint idén. Köszönöm szponzoraink támogatását, hiszen nélkülük nem jött volna létre az a biztos alap, a háttér, ami a nyugodt munkát lehetővé teszi. Kérem Önöket, Titeket, hogy a jövőben is maradjanak/maradjatok mellettünk és továbbra is segítsék/segítsétek munkánkat.

Köszönöm a szurkolók egész éves, soha nem szűnő támogatását, amely nehezen mérhető, igazából akkor tudnánk meg mekkora érték és mennyi erőt is ad, ha egyszer nem lennének. De ez Győrben nem fordulhat elő, hiszen mindegy hol szerepelünk éppen, ők mindig mindenhol szurkolnak nekünk. Köszönetemet szeretném kifejezni az idén megszerzett három éremhez mindenkinek, aki hozzátett, legyen szó játékosról, stábtagról vagy bármely kollégáról Most a kemény munka után mindenkinek a pihenésé és a feltöltődésé kell, hogy legyen a főszerep. Végezetül pedig a jövő évre... Megújulva, kissé átalakulva, de változatlan elszántsággal és célokkal térünk vissza júliusban, hogy ismét megküzdjünk a legmagasabb célokért! Három dolgot ígérhetek, ezek az ETO-zászlón is fent vannak: álmodni fogunk, küzdeni fogunk, győzni akarunk.

A beszédet követően a szurkolói egyesület képviseletében Menyhárt Ferenc elnök és Gulyás Gábor elnökhelyettes vette át a szezonban megszerzett érmeket. Majd a búcsúzásé volt a főszerep, hiszen a klubvezetés megköszönte az eddigi munkát a távozó játékosoknak és stábtagoknak.  Valamennyien az Audi Aréna Győr Gerflor padlójából készített, kézilabdapályát jelképező emléket kaptak névvel ellátva, dedikálva.