A Győri Audi ETO KC Akadémiát hatan képviselik a serdülő nemzeti csapatban. A korosztályos válogatott 2023. június 7-10. között Gyöngyösön, a Mátraházi Edzőtáborban tartja összetartását.

Penszki Gergely serdülő válogatottjában összesen hat játékos képviseli klubunkat. A június 7-10. közötti összetartáson Czifra Fruzsina, Hajdu Sára, Lakos Nikoletta, Tagai Virág, Takács Maja, valamint Szalai-Nagy Zita vesz részt Gyöngyösön. Klubunkat a játékosokon túl Kun Attila a Győri Audi ETO KC Akadémia szakmai igazgatója, mint a válogatott edzője a szakmai stábban képviseli.

„Az edzőm értesített arról, hogy meghívást kaptam a korosztályos válogatottba. Amikor megtudtam, nagyon örültem neki, először el se akartam hinni. Nekem ez egy nagyon jó visszajelzés a teljesítményemről, hogy jó úton járok. Nagyon vártam már ezt a hetet, mert új emberekkel ismerkedhetek meg, és velük dolgozhatok, ami számomra kihívás is. A legnagyobb motivációm a családom, mert mindenben támogatnak, és velem együtt örültek, amikor meghívást kaptam a serdülő válogatottba. A másik motivációm pedig az, hogy elég sokáig sérült voltam a szezon első felében, és nehezen sikerült visszarázódnom. Emiatt is nagyon örülök, hogy végre 100%-ot nyújthatok mindenhol” – nyilatkozta Lakos Nikoletta, aki először kapott meghívást a nemzeti együttesbe.

Jó munkát kívánunk a lányoknak, valamint a szakmai stábnak a válogatottban is!