A hagyományoknak megfelelően július közepén kezdi meg felkészülését a 2023/2024-es szezonra a Győri Audi ETO KC. A csapat tagjai először 2023. július 16-án találkoznak egymással, ezt követően fizikai és orvosi teszteken vesznek részt az első napokban. A programban edzőtáborok és edzőmérkőzések is szerepelnek.

Izgalmakkal teli időszak kezdődik meg a Győri Audi ETO KC számára július harmadik hetével, hiszen elindul a felkészülés a 2023/2024-es idényre. Ulrik Kirkely és a csapat július 16-án találkozik először egymással az Audi Aréna Győrben. Az első héten a szokásoknak megfelelően orvosi és fizikai felméréseken vesznek részt a játékosok, valamint megkezdődnek a labdás edzések is.

2023. július 24-én egyhetes edzőtáborba utazik a csapat Telkibe.  Ezt követően a keret a felkészülést az Audi Aréna Győrben folytatja. Hagyományainkon nem változtatva az idei szezonban is lehetőség adódik egy edzést megtekintenie az érdeklődőknek. Így 2023. július 31-én, hétfőn 17 órakor kezdődő aktivitáson mindenkit sok szeretettel várunk a Magvassy Mihály Sportcsarnokba. Az edzés látogatásának rendjéről azt megelőzően majd egy külön cikkben számolunk be.

Augusztus 7-én útra kel a csapat, és egy héten keresztül Odensében készül tovább. Ezen idő alatt Ulrik Kirkely és Ole Gustav Gjekstad közös tréninget is tart a két alakulatnak. A tábort két edzőmérkőzés teszi még hatékonyabbá, előbb a vendéglátónkkal később pedig az Ikasttal játszik felkészülési találkozót együttesünk.

Az odense-i túrát követően a Nantes együttese készül Győrben. A két csapat vezetőedzője Ulrik Kirkely és Helle Thomsen több közös edzést is vezényel a két keretnek és augusztus 19-én, szombaton edzőmeccsen is pályára lépnek egymás ellen.

A francia alakulat távozása után az edzések mellett még két edzőmérkőzés vár Oftedalékra. Előbb augusztus 23-án az ETO az MTK-Budapest együttesét fogadja az Egyetemi Csarnokban az Audi Aréna Győr foglaltsága miatt. A bajnokság előtti utolsó felkészülési találkozón pedig csapatunk utazik Dunaújvárosba egy barátságos mérkőzésre augusztus 26-án.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden érdeklődőt, hogy a klub hagyományaival összhangban a győri edzőmérkőzések megtekintése ingyenes.

A felkészülési program nyilvános elemei tehát látogathatóak, de egyesületünk a változtatás jogát fenntartja!