A Győri Audi ETO KC kerete a telki edzőtábor során egy napig lecserélte a kézilabdát evezőre, illetve lakatokra, hiszen egy vidám csapatépítő napot tartott a lányoknak Ulrik Kirkely.

 

A fizikai tréningek mellett ugyan a kézilabdák is előkerültek a csapat edzései során a Telkiben tartott edzőtábor alatt, ám július 27-én csütörtökön az egész keret csapatépítő programon vett részt. Elsőként Telkiből busszal Dömösre utaztak a lányok, ahol az első program vette kezdetét. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség képviseletében Babella Dávid és kollégái, valamint 5 túrakenu várta sportolóinkat, na meg persze a csodálatos Dunakanyar, amelyen végig haladtak a csapat tagjai.

„Nagyon hangulatos volt a kenuzás, gyönyörű helyen jártunk, minden csapattársamnak tetszett a környezet. A könnyed evezés azért egyszer átment egy kicsit versenybe is, de mindannyian tudtuk, hogy ezen a napon nem ez volt a lényeg. Megálltunk a Szentendrei-sziget csúcsánál is, hihetetlen volt a panoráma a háttérben a Visegrádi várral" – nyilatkozta Fodor Csenge.

A kenutúra Dunabogdányban ért véget, ahol a csapat egy finom ebédet is elfogyasztott. Ezt követően Budapest belvárosa volt az úticél, ahol szabadulószobában mérettették meg magukat a lányok. Örömteli, hogy mind a négy csoportunk magabiztosan vette az akadályokat, és az idő lejárta előtt ki is jutottak a szobákból.

„Mozgalmas és érdekes nap volt, hiszen teljesen más dolgokkal foglalkoztunk, mint a kézilabda. A kenuzás csodaszép helyen volt, gyönyörű a Dunakanyar. A szabadulószoba kellemes izgalmakat hozott, hiszen itt igazi csapatmunkára és együttműködésre volt szükség a résztvevőktől, csakúgy mint a pályán. Élményekkel telve, kellemesen fáradtan tértünk vissza Telkibe egy hasznos nap végén” – nyilatkozta Ulrik Kirkely vezetőedző.

Klubunk ezúton is köszöni Babella Dávidnak és Pajor Tibornak, valamint a Magyar Kajak-Kenu Szövetség többi kollégájának segítségét a vízi program szervezésében, továbbá köszönjük a Locked Romm Budapest csapatának is a segítőkész hozzáállást.