2023. augusztus 7-én, hétfőn megkezdődik az új bérletek értékesítése, amelyeket továbbra is tavalyi áron vásárolhatnak meg a Győri Audi ETO KC szurkolói.

A vásárlásra személyesen az ETO KC SHOP-ban (9021 Győr, Baross G. u. 21.) és online, a jegymester.hu oldalon lesz lehetőség.

Az Aranybérlet érvényes a Győri Audi ETO KC által szervezett minden hazai bajnoki, Bajnokok Ligája és Magyar Kupa mérkőzésre. A szezonbelépő váltása tulajdonosainak parkolót és külön bejáratot biztosít az Audi Aréna Győrbe. A bérlet, a kispad mögé, a Görbicz és Amorim szektorokba vásárolható.

A Zöld bérlet érvényes a Győri Audi ETO KC által szervezett minden hazai bajnoki, és Magyar Kupa mérkőzésre, valamint a Bajnokok Ligája csoportköri találkozóira (kivéve a negyeddöntő).

A Kék bérlet a Győri Audi ETO KC minden hazai Bajnokok Ligája  csoportköri mérkőzésére (kivéve a negyeddöntő) érvényes.

A Fehér bérlet az összes hazai bajnoki mérkőzésre érvényes.

A diákbérlet a Győri Audi ETO KC által szervezett minden hazai bajnoki, Magyar Kupa, valamint Bajnokok Ligája csoportmérkőzésekre (kivéve a negyeddöntő) érvényes. Ez a III. kategóriájú ülőhelyekre vásárolható. Vásárláskor és a mérkőzésre való belépéskor érvényes diákigazolvány felmutatása kötelező!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy 6 éven felüli gyermekek részére bérlet vagy jegy váltása kötelező. 6 éves kor alatt a mérkőzések ingyen látogathatóak, abban az esetben, ha a találkozó időtartama alatt a gyermek valamely gondviselője ölében foglal helyet.

A szezon mérkőzéseire megvásárolható jegyek értékesítéséről hamarosan tájékoztatást adunk.