Története legjobb Bajnokok Ligája szereplését ünnepli az Audi ETO női kézilabda csapata. A mieink ugyan sokáig idegesen játszottak, de a nagy akarásnak meglett az eredménye: tulajdonképpen egészen simán, 28:20-ra legyőzték a Pogdorica együttesét. A védekezés az egész mérkőzésen fantasztikus volt, ehhez jött még Herr Orsolyától számtalan kapusbravúr így egy percig nem forgott veszélyben a győzelem.
A csapatból ezúttal hiányzott Görbicz Anita és Radulovics Bojana, és Simona Gogirla is vélhetően márciusra lendül ismét csúcsformába. Az ő jó játékukkal pedig akár merészebb álmaink is lehetnek. A montenegróiak ellen támadásban a korábbiaknál jóval többet nyújtott Simona Spiridon és Hornyák Ágnes, így mára elmondható: Róth Kálmánnal hamarosan az okoz majd fejtörést, hogy kit hagyjon ki a jó formában lévő játékosok közül.
A BL utolsó csoportmeccsének már nem lesz tétje, így remélhetőleg könnyed játékkal legyőzi a Togliatti csapatát az ETO. Ami pedig a további folytatást illeti, nos minden csoportban eldőlt minden, vagyis három együttes közül kapunk majd egyet a folytatásban, ők a norvég Larvik, az osztrák Hypo és a szlovén Ljubljana közül kerülnek ki. Az első meccs majd Győrben lesz a március 10-i hétvégén, visszavágót pedig egy hétre rá rendezik.