Ötből öt edzőmérkőzését megnyerte a Győri Audi ETO KC a felkészülési időszakban, miután 2023. augusztus 26-án a Dunaújvárosi KKA-t könnyedén legyőzte.

Ezúttal a kapuban Toft kezdett, előtte pedig a Szöllősi-Schatzl, Brattset Dale, Nze Minko, de Paula, Győri-Lukács, Farkas Júlia hatos támadhatott. A gólerős kezdés ezúttal is sikerült, a 12. percben már 10-1-re vezetett Ulrik Kirkely együttese. Negyedóra elteltével Gros, Oftedal, Haugsted, Hovden és Farkas Eszter is pályára lépett, a gólkülönbség pedig tovább nőtt, a 22. percben 17-4-re lépett el az ETO. Harminc percet követően ez a differencia egészen 16-ra nőtt, 22-6 csapatunk javára.

A második félidőben Duijndam érkezett a kapuba, két védéssel jól szállt be a mérkőzésbe. A Győri Audi ETO KC lendülete ebben a játékrészben sem hagyott alább, Győri-Lukács góljával a 40. percben 30-10-re vezetett. A különbség innentől kezdve csak kisebb léptékkel, de nőtt. A végeredmény, Dunaújvárosi KKA-Győri Audi ETO KC: 16-39.

Ulrik Kirkely: „A legfontosabb az volt, hogy végig tudtuk kontrollálni a mérkőzést. Leginkább az első 20 percben mutatott formával vagyok megelégedve. Megmutattuk, hogy jól felkészültek vagyunk. Sok védekezési és támadási formát is ki tudtunk próbálni.”

Farkas Júlia: „Úgy gondolom, hogy nagyon jól sikerült a szezon kezdete előtti utolsó felkészülési mérkőzésünk. Már az első perctől kezdve uraltuk a játékot és tudattuk az ellenfelünkkel, hogy mi szeretnénk dominálni. Elégedett vagyok, hiszen több taktikai elemünket is ki tudtunk próbálni. Összességében remek alapozási időszakot zártunk, magabiztosan várjuk a szezonrajtot.”