Hazai pályán, az Audi Aréna Győrben 2023. augusztus 30-án 17:15 órakor az EUbility Group-Békéscsabai ENKSE ellen kezdi meg szereplését a Győri Audi ETO KC a női kézilabda K&H Ligában. A találkozót az M4Sport tévécsatorna élőben közvetíti.

Az alapozási időszakban minden edzőmeccsét megnyerő ETO első magyar bajnoki mérkőzésére készül a 2023/24-es szezonban, az ellenfél a legutóbbi idényben 12. helyen végző EUbility Group-Békéscsabai ENKSE lesz.

„Most már tényleg közel vagyunk a magyar bajnokság rajtához, nagyon várom ezt a pillanatot. A csapat készen áll, rengeteget dolgoztunk július közepe óta” – nyilatkozta Ulrik Kirkely vezetőedző.

„Kezdődik a magyar bajnokság, a célokat mindenki tudja, hogy mit várhat a csapattól, szeretnénk azt megnyerni. Nagyon örülök, hogy hazai pályán tudunk kezdeni, remélem, minél több szurkoló kilátogat!” – mondta Szöllősi-Schatzl Nadine.

A találkozót a Kovács-Sebők Stefánia, Vastag-Réti Rebeka Réka bírói páros vezeti.

Szurkolóink a belépőjegyeiket a Győri Audi ETO KC hazai mérkőzéseire elővételben az ETO KC Shopban (9021 Győr, Baross Gábor u 21.) vagy online a jegymester.hu weboldalon válthatnak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzés kezdete előtt 1 órával, a kapunyitással egyidőben, 16:15-kor indul az Audi Aréna Győr főbejárati jegypénztárában.