A Győri Audi ETO KC hagyományos szezonnyitó szurkolói ankétjára ezúttal is többszáz rajongó volt kíváncsi 2023. augusztus 28-án.

Az eseményen hivatalosan is bemutatásra került a Győri Audi ETO KC új edzői párosa, Ulrik Kirkely és Kristian Danielsen, valamint három új játékosa; Bruna de Paula, Rinka Duijndam és Emilie Hovden.

„Nagyon várjuk már, hogy elkezdődjön a szezon. Ez az ankét is jól mutatja a rajongók elkötelezettségét a csapat iránt. Bízom abban, hogy minél többször ellátogatnak majd egy-egy mérkőzésünkre is” – szólt a szurkolókhoz Endrődi Péter ügyvezető.

Kari Brattset Dale csapatkapitányként pedig magyarul köszönte meg a poszttal járó bizalmat, illetve lelkesítette a szurkolókat az új szezont tekintve.

A rajongók ekkor láthatták először a csapat által a 2023/24-es szezonban használatos mezeket. A bemutatásokat követően a Zöldfa Étteremnek köszönhetően finom gulyásleves elfogyasztására is lehetőségük nyílt. Ezt követően kötetlenebb hangnemben folytatódott a koraesti program, csapatunk lelkesen osztogatta az autogramokat és szívesen készített közös fotókat a kilátogatókkal.