A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Tetjana Jeraminok, a Buducnost edzőnője gratulált a győrieknek, s sajnálatát fejezte ki, hogy a sérültek, főleg Görbicz Anita nem léphetett pályára. Ahogy fogalmazott, akkor "biztosan szebb lett volna a mérkőzés".
Róth Kálmán, a Győri Audi ETO KC vezetőedzője elégedetten nyilatkozott: "Gratulálok az ellenfélnek, tudtam, hogy komoly sportemberekről van szó, akik annak ellenére, hogy számukra tétnélküli a meccs, egy percig sem adták fel, méltó ellenfeleink voltak. Nem játszottunk jól, de nagyon akartunk, védekezésünk fantasztikus volt. Úgy vélem, a Podgoricától 20 gólt kapni nem kis teljesítmény. Mivel jó védekezésből főleg a második játékrészben fel tudtuk építeni a rendezetlen fal elleni lerohanó játékunkat, egyértelmûvé vált a győzelmünk."
Róth kiemelte, az utóbbi hetek hullámzó játéka után úgy érzi, tanítványai kilábaltak a gödörből. "Számunkra nagyon fontos volt a meccs, az elmúlt két-három hétben mély válságba került a csapat, most már tényleg kezdünk kimászni a gödörből. Azt hiszem, március körül ismét nagyon jó csapatunk lesz."