2023. szeptember 27-én a Kisvárda Masters Good otthonába, a Városi Sportcsarnokba látogat a Győri Audi ETO KC a K&H női kézilabda liga előrehozott, 6. fordulójában. A találkozót az M4Sport kézilabdás YouTube-csatornája élőben közvetíti 18 órától. Előzetesen Ulrik Kirkely vezetőedző és Linn Blohm latolgatta az esélyeket.

„Az utóbbi mérkőzéseken rendre jól játszott a csapatunk, magas szinten tudtuk tartani koncentrációnkat. Egyre jobban rendeződik a támadó- és védekezőjátékunk is. Kisvárdán sem számítok a legkönnyebb találkozóra, sok technikás játékosuk van.” – mondta Ulrik Kirkely vezetőedző.

„Mint minden magyar bajnoki mérkőzésre, a Kisvárda ellen is a szokásainknak megfelelően készülünk. Minden mérkőzést meg szeretnénk nyerni a szezonban. Egy győzelmet hozó, kemény Bajnokok Ligája találkozót követően utazunk Kisvárdára. Tudjuk, hosszú lesz az út, de a győzelemért mindent meg fogunk tenni” – nyilatkozta Linn Blohm.

A Kisvárda Masters Good csapata az NBI-es összesítés 5. helyén áll, 3 győzelemmel és 1 vereséggel. A 101 dobott gól mellett 96 kapott találat áll a nevük mellett. A középmezőnyben jelenleg a Motherson Mosonmagyaróvár együttesével halad egymáshoz hasonló eredményekkel, csupán a kedvezőtlenebb gólkülönbség miatt nem foglalhatja el a tabella 4. helyét. A házi góllövőlistán Karnik Szabina áll a legjobban, 27 találattal, őt Juhász Gréta Éva és Mérai Maja követi 17, illetve 12 góllal.

A mérkőzést az M4Sport kézilabdás YouTube-csatornáján élőben lehet majd követni 18 órától. A játékvezetők ezúttal Héjja Ádám és Kónya Balázs Krisztián lesznek.