A Győri Audi ETO KC 2023. október 1-én a WHC Buducnost BEMAX elleni EHF Bajnokok Ligája találkozó alkalmával útjára indítja a „Találd el az évszámot” elnevezésű nyereményjátékát, amely 2023. október 31-ig tart.

Játékszabály:

Az Audi Aréna Győr kerengőjében három ikonikus múltbéli ETO-pillanatot megörökítő fotót rejtünk el. Ezt a három képet az idei szezon Facebook-galériái közé is feltöltjük.

A feladat csupán annyi, hogy a három októberi hazai mérkőzésünk során, vagy a klub Facebook-oldalán található 2023/2024-es idény galériát böngészve szurkolóink megkeressék a három fotót, és megfejtsék, melyik évben készült az adott kép.

A helyes évszámokat (hónap, nap nem kell) a weboldalunkon található Játék menüpontban az űrlap kitöltésével küldhetik be október 1-31. között. Mindhárom kép sorszámozott, így az évszámokat három különböző rubrikába kell beírni, mindegyiket az adott kép helyes sorszáma mellé. Fontos, hogy egy e-mail címről egyszeri űrlapkitöltés lehetséges.

Az alábbi három hazai mérkőzésünkön lehet a képeket az Audi Aréna Győrben kerengőjében keresni:

  • 2023. október 1. 16:00 Győri Audi ETO KC – WHC Buducnost BEMAX
  • 2023. október 7. 16:00 Győri Audi ETO KC – Kozármisleny KA
  • 2023. október 21. 18:00 Győri Audi ETO KC – Odense Handbold

Sorsolás menete:

Aki mindhárom évszámot eltalálja, közülük három nyertest fogunk sorsolni. A szerencsések nevét a Győri Audi ETO KC Facebook-, valamint Instagram-oldalán teszünk közzé 2023. november 3-án.

A helyes megfejtők között egyik játékosunk segítségével fogunk sorsolni, akikre a következő nyeremények várnak:

  • Az első nyertes egy a játékosok által aláírt mezt kap.
  • A második nyertes egy hazai bajnokin végezheti el a kezdődobást.
  • FŐDÍJ: a szerencsés nyertes egy exkluzív csarnoktúrán vehet részt az egyik felnőtt játékosunkkal.