A Győri Audi ETO KC csapata az NBI-es újonc Kozármisleny KA-t fogadja a K&H női kézilabda liga 5. fordulójában az Audi Aréna Győrben 2023. október 7-én. Az M4Sport kézilabdás YouTube-csatornáján élőben közvetíti a találkozót 16 órától. A várakozásokról Ulrik Kirkely vezetőedző és Farkas Eszter beszélt.

„Az utóbbi mérkőzések alkalmával felszabadultan játszhattunk. Jelenleg az a legfontosabb, hogy mindezt tovább tudjuk vinni a soron következő mérkőzésekre. Mivel a Kozármisleny újonc csapat, biztosan éhesek lesznek a sikerre, ezért nekünk még jobban koncentrálnunk kell. Szerintem egy olyan mérkőzés elé nézünk, amelyen a játékkönyvünket tovább tudjuk fejleszteni” – tekintett előre Ulrik Kirkely.

„Minden meccsre gőzerővel készülünk, nem szeretnénk, hogy meglepetést okozzon a Kozármisleny csapata. Reméljük, a mérkőzés végén nagyarányú győzelemmel tudunk lejönni a pályáról. Úgy gondolom, a szezon eleji hibákat megoldottuk, most pedig menetelünk az úton tovább” – fejtette ki várakozásait Farkas Eszter.

A Kozármisleny KA jelenleg a tabella 10. helyén áll. Az eddigi mérlege 4 mérkőzést követően 1 győzelem és 3 vereség. A 2023/2024-es idény újonca 101 dobott gólja mellé 109 találatot kapott. Egyetlen győzelmét a Moyra Budaörs ellen szerezte, a házi góllövőlista első helyén pedig Bánfai Virág 21 áll góllal.

A mérkőzést az M4Sport kézilabdás YouTube-csatornáján élőben lehet majd követni 16 órától. A találkozót a Kovács-Sebők Stefánia, Vastag-Réti Rebeka Réka bírói páros vezeti.

Szurkolóink a belépőjegyeiket a Győri Audi ETO KC hazai mérkőzéseire elővételben az ETO KC Shopban (9021 Győr, Baross Gábor u 21.) vagy online a jegymester.hu weboldalon válthatnak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzés kezdete előtt 1 órával, a kapunyitással egyidőben, 15:00-kor indul az Audi Aréna Győr főbejárati jegypénztárában.