2023. október 7-én a Kozármisleny KA elleni K&H női kézilabda liga mérkőzésen csapatkapitányunk, Kari Brattset Dale 100. alkalommal lépett pályára NBI-es mérkőzésen. Emilie Hovden pedig félszázadik ETO-mezben szerzett gólját ünnepelhette.

„Minden alkalommal megtiszteltetés, amikor felveszem a zöld-fehér mezt. Büszke vagyok arra, hogy már 100 mérkőzést játszottam, és alig várom a továbbiakat” – fogalmazott Kari Brattset Dale.

„Kellemes meglepetés volt, hogy már az 50. győri gólomat szereztem, de a meccsen számomra az volt a legfontosabb, hogy a csapat nyerjen” – idézte fel a jubileumi pillanatot Emilie Hovden.

„Nagyon örülök, hogy már ilyen sok gólt dobtam a Győri Audi ETO KC csapatában. Alig várom a következő meccseket, bízom abban, hogy még az idei szezonban lesz néhány jubileumi pillanatom” – mondta Győri-Lukács Viktória.

„Számomra nem éppen az a fontos, hogy mennyi szerzett gólnál tartok. Sokkal jobban számít az, hogy a csapat hogyan teljesít. Persze, ettől függetlenül örülök, hogy meglett az 50. találatom” – vélekedett Line Haugsted.