Folytatódnak a bejelentések a 2024/25-ös szezon keretével kapcsolatban. Klubunk több játékossal is előrehaladott tárgyalásokat folytat a szerződéshosszabbítás kapcsán. Örömmel jelentjük be, hogy egy újabb poszton lett végleges a jövő évi keret.

 

Zajlanak az egyeztetések házon belül, azaz a Győri ETO Kft. ügyvezetése folyamatosan tárgyal a lejáró szerződésű játékosokkal a folytatás kapcsán. Ezen megbeszélések eredményesek, így örömmel jelentjük be, hogy a Győri Audi ETO KC beállója, Kari Brattset Dale elkötelezte magát a győri folytatás mellett.

“Kari nem csak csapatkapitányunk, hanem a világ egyik legjobb beállója, és fantasztikus sportember. Az ő szerepe nem csak a pályán, hanem azon kívül is kulcsfontosságú számunkra, hiszen adottságai révén született vezető, vérbeli csapatkapitány. Játéka csak még érettebb, még erősebb lett mióta édesanyává vált. Büszkén jelentem be, hogy sikerült hároméves kontraktust aláírni, azaz hosszú távra tervezünk közösen. Közös céljaink elérése érdekében igazán megnyugtató érzés, hogy elkötelezte magát további 3 szezonra. Bízom benne, hogy fényes sikereket érünk el közösen” - nyilatkozta Endrődi Péter ügyvezető.

“Nagyon jó hangulatban zajlottak a tárgyalások, hiszen gyorsan kiderült, hogy akárcsak én, úgy a klub is hosszú távra szeretett volna tervezni. Én, és a családom is nagyon jól, gyakorlatilag otthon érezzük magunkat Győrben. Éppen ezért nem volt kérdés bennem a hosszabbítás kapcsán. A klubvezetés tervei átgondoltak, öröm egy ilyen projektnek a részese lenni. Három év hosszú idő, de tudom, hogy jó döntést hoztam. Bízom benne, hogy az egyébként nem kicsi céljainkat közösen érjük majd el” - mondta Kari Brattset Dale.

A kitűnő beállós klubszinten háromszoros magyar bajnok és kétszeres Magyar Kupa győztes, 2019-ben tagja volt a Bajnokok Ligája győztes csapatnak. A legrangosabb klub sorozatban még egy ezüst és két bronzérmet nyert. Eddig 180 alkalommal szerepelt tétmérkőzésen a Győri Audi ETO KC-ban, ezeken a találkozókon pedig 614 gólt lőtt.

Válogatott szinten világ és Európa-bajnoki aranyérmet nyert Norvégiával, valamint 2021-ben Tokióban olimpiai bronzérmes lett.