Biztossá vált, hogy csapatunk dán átlövője 2024 nyarán távozik Győrből.

 

Nem újítja meg klubunk Line Haugsted nyáron lejáró szerződését. Az erről szóló döntést a Győri ETO Kft ügyvezetője, Endrődi Péter közölte a játékossal.

„Line sérülése után lelkesen és alaposan végezte el a rehabilitációt, miután jó formában tért vissza a pályára. A jövőre kialakított koncepcióba azonban úgy véltük, hogy mással kívánunk együttműködni. Nem szeretnék még búcsúzni, hiszen messze a szezon vége. Profi játékosról van szó, tudom, hogy mindent megtesz a szezon során a céljaink elérése érdekében” – mondta Endrődi Péter ügyvezető.

„Megbecsülöm a Győrben eltöltött időmet, de úgy érzem eljött az ideje, hogy nyártól egy új klubhoz lépjek. Izgatott vagyok a jövő és az új csapatom miatt. Azonban addig is arról álmodom, hogy fényes érmekkel  zárjam ezt a szezont, remélhetőleg aranyakkal, a nagyszerű csapattársaimmal és a szurkolókkal közösen” – mondta Line Haugsted.

A dán átlövő 2022 nyarán csatlakozott csapatunkhoz, de egy vállsérülés miatt sokáig várni kellett győri bemutatkozására. Jelenleg 40 tétmérkőzés szerepel neve mellett, amelyeken 55 gólt szerzett