2023. november 4-én 16 órától a Győri Audi ETO KC az Alba Fehérvár KC együttesét fogadja az Audi Aréna Győrben. Az K&H női kézilabda liga 10. fordulóját megelőzően Ulrik Kirkely vezetőedző és Estelle Nze Minko mondta el várakozásait.

„A legfőbb szempont a következő magyar bajnoki mérkőzésen az lesz, hogy a Sävehof ellen elkövetett hibáinkat javítani tudjuk. Az a forma, amelyet Svédországban mutattunk, nem tükrözi valós tudásunkat. Az utóbbi 2 hónapban remekül sikerült a koncentrációs képességeinket megtalálni, most újra vissza kell térjünk a ránk jellemző szintre” – nyilatkozta Ulrik Kirkely vezetőedző.

„Természetesen az a célunk, hogy megszerezzük a 2 pontot. A legutóbbi Bajnokok Ligája mérkőzésen voltak nehézségeink. Az előttünk álló meccsen újra az a célunk, hogy a legjobbunkat nyújtsuk. Ugyanakkor ez a találkozó remek lehetősége lesz a játékkönyvünk fejlesztésének, hiszen fontos mérkőzések várnak ránk az elkövetkezendő hetekben. Hamarosan kiemelt mérkőzéseket játszunk a BL-ben, majd az FTC ellen. Jó formában kell lennünk” – mondta Estelle Nze Minko.

Az Alba Fehérvár KC alakulata jelenleg a tabella 12. helyét foglalja el 3 ponttal, amelyet 1 győzelmének és 1 döntetlennel végződő mérkőzése eredményezi. Az eddig lejátszott hét találkozón 5 vereséget elkönyvelő csapat neve mellett 197 dobott gól és 214 kapott szerepel. A házi góllövőlistát Utasi Linda vezeti 33 szerzett találattal, akit Afentáler Sára 28 és Takó Viktória 23 góllal követ.

A meccset szombaton 16 órától az M4Sport kézilabdás YouTube csatornája közvetíti élőben. A játékvezetők ezúttal Haskó Tamás Károly és Natkai Norbert lesznek.

Szurkolóink a belépőjegyeiket a Győri Audi ETO KC hazai mérkőzéseire elővételben az ETO KC Shopban (9021 Győr, Baross Gábor u. 21.) vagy online a jegymester.hu weboldalon válthatnak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzés kezdete előtt 1 órával, a kapunyitással egyidőben, 15:00-kor indul az Audi Aréna Győr főbejárati jegypénztárában.