A Győri Audi ETO KC számára kiemelkedő fontosságú a társadalmi szerepvállalás, mi sem példázza ezt jobban, hogy a „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági sorozat több sikeres akción van már túl. 2023. november 18-án a Bietigheim elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen a klub adománygyűjtést szervez az állami gondoskodás keretei között élő gyermekek részére. Mindezek mellett az idei szezon mottója: „Adjunk élményt a gyermekeknek!”

Támogasd TE is a gyermekeket az alább felsorolt termékek valamelyikével!

Klubunk a Győr-Moson-Sopron vármegyei Gyermekvédelmi Központtal folytat együttműködést, melynek keretében kétféle CSR tevékenységet indított el a 2023/24-es szezonban.

„Az „Adjunk élményt a gyermekeknek” kezdeményezés apropója, hogy a jó élmény minden gyermeket egyaránt megillet függetlenül attól, milyen környezetben él. Szeretnénk, ha ezek a gyermekek egy-egy mérkőzés erejéig kicsit ki tudnának szakadni a mindennapokból, ezért minden hazai bajnoki mérkőzésünkön vendégül látunk otthonokban nevelkedő fiatalokat. Szeretnénk, ha motivációt, erőt tudnának meríteni a mérkőzésen lévő szurkolásból, a pályán tapasztalt összefogásból, összetartásból. Továbbá adománygyűjtést is szervezünk, hogy a gyermekeket azzal ajándékozhassuk meg, amire szükségük van és még inkább, aminek örülnek” – nyilatkozta Endrődi Péter ügyvezető.

„Nagyon örülünk, hogy a korábban már elindult együttműködés a gyermekvédelmi központ és a Győri Audi ETO KC között újra indult. Az intézmény költségvetése meglehetősen szoros, így minden olyan adománynak nagyon örülünk, amellyel az ellátott gyermekek mindennapjait tudjuk egy kicsit színesíteni. Kiemelt fontosságú, hogy változatos élményekhez tudjuk hozzájuttatni a gyerekeket, amire majd később szívesen emlékeznek vissza, amitől egy kicsit könnyebbé válhatnak a hétköznapok. Egy kézilabda mérkőzés meglátogatása, az Audi Aréna Győrbe való látogatás nem mindennapi élmény, köszönjük, hogy ebben részesülhetnek gyermekeink” – nyilatkozta Bojtosné Tripolszki Margit, a Gyermekvédelmi Központ intézményvezető-helyettese.

A Győri Gyermekvédelmi Központ köszönettel veszi az alábbi használati eszközöket, tárgyakat:

  • A nagyobbaknak: kozmetikumok (főleg spray, parfüm, tusfürdő), smink eszközök
  • A kicsiknek: pelenka, popsitörlő kendő, babaszappan, fürdető
  • Még, aminek örülnénk: tábla csokik a mikuláscsomagokba.

Az adományokat 2023. november 18-án az Audi Aréna Győr bejáratainál elhelyezett gyűjtőpontokon lehet leadni a Győri Audi ETO KC – Bietigheim mérkőzésre érkezésük alkalmával.

Előre is köszönünk minden támogatást!