2023. november 4-én a K&H női kézilabda liga előrehozott 10. fordulójában, az Alba Fehérvár elleni mérkőzésen jubileumi gólokat ünnepelt három Győri Audi ETO KC játékos. Veronica Kristiansen 600. ETO-gólját, Linn Blohm pedig 200. NBI-es találatát szerezte meg. Ugyanakkor az első felnőtt bajnoki meccsén pályára lépő Varga Dalma is eredményes volt.

„Boldog vagyok és megtiszteltetés, hogy már 600 gólt szereztem zöld-fehér mezben, remélem, hogy ez még több lesz! A legfontosabb továbbra is, hogy csapatként együtt érjük el a céljainkat” – mondta Veronica Kristiansen.

„A mérkőzés előtt nem is gondoltam volna, hogy ennyi gólt dobtam a magyar bajnokságban. Amikor hallottam, hogy bemondják a nevemet, a kivetítőn pedig láttam a kiírást, nagyon meglepődtem. Óriási örömmel töltött el” – fogalmazott Linn Blohm.

„Fantasztikus érzés, hogy bemutatkozhattam a felnőtt csapatban. Óriási álmom vált valóra azzal, hogy megszerezhettem az első NBI-es gólomat. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jól sikerült a debütálás” – nyilatkozta Varga Dalma.