A K&H női kézilabda liga 8. fordulójában a NEKA csapata látogat a Győri Audi ETO KC otthonába. 2023. november 8-án 18:30-tól az Audi Aréna Győr ugyanis újabb NBI-es mérkőzésnek ad otthont. A meccset szerdán az M4Sport televíziós csatorna élőben közvetíti. A találkozó előtt Ulrik Kirkely vezetőedző és Bruna de Paula mondta el várakozásait.

„Szerintem a legutóbbi mérkőzéssel elégedettek lehetünk. Jó iramú, magas koncentrációjú találkozón vagyunk túl. A következő két hétben három kulcsfontosságú meccset fogunk játszani. A NEKA ellen azokre kell a lehető legjobban felkészülnünk” – mondta Ulrik Kirkely vezetőedző.

„Abban reménykedem, hogy ezúttal is jó játékot tudunk majd nyújtani. Abban a tudatban kell pályára lépnünk, hogy a soron következő három mérkőzésre a lehető legjobban fel tudjunk készülni, mert fontos találkozók várnak ránk. Most csak azt tartjuk szem előtt, hogy megnyerjük a következő meccsünket és a két pontot megszerezzük” – fogalmazott Bruna de Paula.

A NEKA együttese az NBI-es pontverseny 10. helyéről várhatja a folytatást. Az eddig lejátszott 7 mérkőzése 2 győzelemmel és 5 vereséggel végződött. 165 dobott gólja mellett 180 kapott találat szerepel neve mellett. A csapatban a legtöbb gólt Győri Viktória szerezte eddig, 30 egységgel vezeti a házi góllövőlistát. Rajta kívül Bató Lili és Faragó Lea volt eredményes legalább 20-szor. Előbbi 23, utóbbi 22 találattal rendelkezik.

A meccset szerdán 18:30-tól az M4Sport televíziós csatorna élőben közvetíti. A sípot az Asztalos Bence, Szalay Zoltán kettős fújja majd.

Szurkolóink a belépőjegyeiket a Győri Audi ETO KC hazai mérkőzéseire elővételben az ETO KC Shopban (9021 Győr, Baross Gábor u. 21.) vagy online a jegymester.hu weboldalon válthatnak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzés kezdete előtt 1 órával, a kapunyitással egyidőben, 17:30-kor indul az Audi Aréna Győr főbejárati jegypénztárában.