Örömteli látvány az, amikor az Audi Aréna Győrt megtöltik a Győri Audi ETO KC szurkolói. A mérkőzéseken rendre népes közönség gyűlik össze, a rajongók a közösségi oldalakon pedig boldogan osztják meg, hogy „itt vannak”, vagy éppen melyik játékossal készítettek szelfit.

A Győri Audi ETO KC azonban folyamatosan azon dolgozik, hogy az ETO szimpatizánsai még közelebb kerüljenek a kedvencekhez. Ezért 2024 januárjától minden hazai magyar bajnokira kilátogatónak javasolt még inkább résen lennie és nyitott szemekkel figyelnie VIP-ügynökeinket!

Miért ne lehetnél Te a következő, aki a páholyból nézheti az NBI-es meccset?

Új kezdeményezésünk lényege, hogy a mérkőzésre érkező szurkolók közül véletlenszerűen kiválasztunk valakit, akinek egy egyszerű kérdést kell helyesen megválaszolnia és máris másod/harmadmagával együtt az Audi Aréna Győr VIP-páholyába kísérjük, ahonnét élvezheti az aznapi találkozót.

A VIP-ügynökök először 2024. január 17-én a Győri Audi ETO KC – DVSC Schaeffler rangadón lendültek akcióba, hogy megtalálják a szerencséseket.

A kiválasztottak az exkluzív élményről örömmel meséltek:

„2002-ben jártunk először néhány ETO-meccsen, 2003-tól már bérletünk volt a Magvassyba, ahol igazán jó hangulat uralkodott mindig, szerettünk odajárni. Idén csak a BL-re vettünk szezonbelépőt, valamint a Fradi elleni rangadóra jegyet. Természetesen, ha időnk engedi, jövünk magyar bajnoki fordulókra is. Éppen a belépőinket szerettük volna megvásárolni, amikor odajöttek hozzánk, és sikerült egy jó válasszal megnyerni a VIP-jegyeket. Köszönjük, hogy mindhárman felmehettünk a VIP-be, fantasztikus élménnyel gazdagodtunk, így a bakancslistánk egy pontját is kipipálhattuk. Útközben az aréna felé azt beszéltük az autóban, hogy egyszer szerzünk valahogy belépőt a VIP-be, kipróbáljuk, onnan milyen megnézni egy mérkőzést. Az ellátás és a fogadtatás szuper volt, de szívesen térünk vissza a helyünkre, ahonnan szurkolunk tovább a csapatnak. Ezért mindenkinek mondhatom, érdemes kijönni ETO-meccsre, mert érhetik az embert meglepetések! Köszönjük: Niki, Gabi, Milán. Hajrá, ETO! Hajrá, Győr!” - mondta Lócsi Nikoletta.