Az EHF női Bajnokok Ligája 13. fordulójában a DVSC Schaeffler otthonában lép pályára a Győri Audi ETO KC csapata. A 2024. február 10-én 18 órakor kezdődő összecsapás előtt Ulrik Kirkely és Stine Oftedal elmondta, nehéz játékra számít idegenben a Debrecennel szemben. A találkozót a Sport1TV élőben közvetíti.

„Ez a BL-meccs lesz a harmadik alkalom, hogy a DVSC-vel találkozunk a szezonban. Mindig izgalmas látni, hogy a csapatok közül melyik tanult többet az előző összecsapásokból. Nagyszerű dolog, hogy rendelkezünk már tapasztalattal egymásról, de hiszem, hogy tudunk valami pluszt vinni a mérkőzésbe, ami előnyt jelenthet számunkra. Nagyon várjuk már a Debrecen elleni játékot, szeretnénk a múlt hétvégéhez képest magasabb szinten teljesíteni” – tekintett előre Ulrik Kirkely vezetőedző.

„Soha nem jó elveszíteni egy meccset. Úgy gondolom, a Bukarest jól játszott ellenünk. A folytatásban továbbra is a győzelemre törekszünk, számunkra a jó játék az elfogadható. Kemény ütközetre készülök Debrecenben. Hazai pályán mindig jól játszanak, sok szurkoló buzdítja őket az arénában. Minden bizonnyal nehéz találkozó vár ránk” – mondta Stine Oftedal.

Az Audi Aréna Győrben a szeptemberi mérkőzés tizenkétgólos ETO-győzelmet hozott 35-23 arányban. Akkor a legeredményesebb győri játékosnak Emilie Hovden bizonyult, aki 6 találatot szerzett.

A játékvezetésért ezúttal a Tatjana Prastalo, Vesna Balvan kettős felel a február 10-én 18 órakor kezdődő meccsen, amelyet a Sport1TV élőben közvetít.