A K&H női kézilabda liga 15. fordulójában 2024. február 14-én a Motherson Mosonmagyaróvár csapatát fogadja a Győri Audi ETO KC az Audi Aréna Győrben. A találkozót az m4sport.hu és az M4Sport élőben közvetíti 18:30-tól. Ulrik Kirkely vezetőedző és Veronica Kristiansen elmondta, a győzelemért a legjobb formáját kell nyújtania az ETO-nak.

„Tisztában vagyunk azzal, hogy a Mosonmagyaróvár csapata milyen játékminőséget képvisel. Nem csak a magyar bajnokságban, hanem az Európa-ligában is jól szerepelnek. Minden bizonnyal nagy erőbedobással lépnek pályára szerdán, ezért nekünk magas szintű kézilabdát szükséges játszanunk velük szemben” – nyilatkozta Ulrik Kirkely vezetőedző.

„Először is az lesz a legfontosabb, hogy a saját játékunkra fókuszáljunk, mert kemény mérkőzésre készülünk, ezért mindennek működnie kell. Jól kell teljesítenünk, hiszen meg akarjuk nyerni a meccset! A csapaton belül harcra készen érrezük magunkat. Arra törekszünk, hogy újból a legjobbunkat nyújtsuk, és arra koncentrálunk, hogy együtt, közösen harcoljunk az eredményekért” – mondta Veronica Kristiansen.

A Motherson Mosonmagyaróvár a bajnokság 3. helyéről várja a folytatást, a 14 forduló során mindössze egyszer szenvedett vereséget. 490 lőtt gól mellett 382-szer vették be a kapujukat. Legeredményesebb játékosuk Tóth Eszter, aki 62 találattal áll a házi góllövőlista első helyén. Őt Pásztor Noémi 60, illetve Schatzl Natalie 55 góllal követi.

A február 14-én 18:30-kor kezdődő mérkőzés első félideje az m4sport.hu-n, míg a második játékrész már az M4Sport televíziós csatornán kísérhető figyelemmel. A szerdai összecsapás játékvezetéséért Bíró Ádám és Kiss Olivér Bende felel.

Szurkolóink belépőjegyeket a Győri Audi ETO KC hazai mérkőzéseire elővételben az ETO KC Shopban (9021 Győr, Baross Gábor u. 21.) vagy online a jegymester.hu weboldalon válthatnak. Helyszíni jegyértékesítés a kezdődobás előtt 1 órával, a kapunyitással egyidőben, azaz 17:30-kor indul az Audi Aréna Győr főbejárati jegypénztárában.