Az EHF női Bajnokok Ligája csoportkörének 14. fordulóját megelőzően a Győri Audi ETO KC vezetőedzője Ulrik Kirkely nehéz meccsre számít, míg Estelle Nze Minko elmondta, le szeretnék győzni a Brest Bretagne csapatát 2024. február 17-én. A mérkőzést szombaton 18 órától a Sport1TV élőben közvetíti.

„A Brest Bretagne együttesét Európa legjobb csapatai közé sorolom. Az elmúlt 3 hónap folyamán nagyon magas szinten játszottak és most mutatják meg igazán, hogy egy erős, nagyszerű képességekkel rendelkező alakulat. A legutóbbi eredményeik sok mindent elárulnak” – vélekedett Ulrik Kirkely vezetőedző.

„Nagy intenzitású játékra készülünk a Brest Bretagne ellen. A francia csapat a szezon eleje óta remek formában játszik, az utóbbi időben pedig nem is veszítettek el meccset. Meg kell nyernünk ezt a találkozót. Másik arcunkat kell mutatnunk, mert nem éppen a legjobbunkat nyújtottuk az utóbbi két Bajnokok Ligája mérkőzésen, ezért különösen fontos lesz, hogy most megszerezzük a két pontot. A csoportban elfoglalt helyünket nem változtatja meg a győzelem, de rengeteg erőt adna nekünk” – fogalmazott Estelle Nze Minko.

A Brest Bretange csapatával 2023. szeptemberében, a csoportkör 1. fordulójában találkozott az ETO, amely akkor 24-23-ra tudott nyerni. Az őszi meccsen a legtöbb gólt Ana Gros szerezte csapatunkból, aki hatszor talált a házigazda kapujába.

A mérkőzésen az Ismailj Metalari és Nenad Nikolovski játékvezetői kettős fújja a sípot. Az összecsapást 18 órától a Sport1TV élőben közvetíti.

A szombati találkozót megelőzően, 17:15-kor Karl Erik Böhn domborműve előtt a Győri Audi ETO KC vezetősége és a szurkolók koszorúzással emlékeznek meg a 10 éve elhunyt szakemberről.

Szurkolóink belépőjegyeket a Győri Audi ETO KC hazai mérkőzéseire elővételben az ETO KC Shopban (9021 Győr, Baross Gábor u. 21.) vagy online a jegymester.hu weboldalon válthatnak. Helyszíni jegyértékesítés a kezdődobás előtt 2 órával, a kapunyitással egyidőben, azaz 16:00-kor indul az Audi Aréna Győr főbejárati jegypénztárában.