A Győri Audi ETO KC a Mobilis Interaktív Élményközponttal együttműködve kedvezményes lehetőséggel szeretné megszólítani az általános és középiskolai közösségeket. Gyertek Ti is, szurkoljatok velünk a csapatnak! Szeretettel várjuk az osztályok jelentkezését!

A világ egyik legsikeresebb sportcsapatánál, a Győri Audi ETO KC-nál arra törekszünk, hogy minél többekkel megszerettessük a kézilabdát. Akadémiai programunkban évről évre több korosztályban nevelünk fiatalokat, hogy biztosítsuk az utánpótlást és a jövő kézilabdázóit a magyar sportélet számára.

Az idei magyar bajnoki versenykiírásban azonban szeretnénk még közelebb vinni a kézilabda adta élményt a tanulókhoz, ezért kedvezményes meccsbelépőket ajánlunk az általános- és középiskolák részére, amennyiben osztálykirándulásukat egybekötik a Mobilis Interaktív Élményközpontba való látogatással.

A kézilabda mérkőzések előtt a Mobilis Interaktív Élményközpont izgalmas programmal várja az osztályokat, ahol a gyerekek felfedezhetik az interaktív játékok világát és részesei lehetnek a Mobilis látványos sciense show-jának is! A Mobilis szolgáltatást a mindenkori érvényes jegyár 10%-os kedvezménnyel vehetik igényben a csoportok, emellett a kísérőknek díjmentes a belépés.

A kombinált osztálykirándulás alkalmával az alábbi Audi Aréna Győrben rendezendő magyar bajnoki mérkőzések tekinthetőek meg:

2024.03.16., 16:00 Győri Audi ETO KC – Moyra-Budaörs Handball

2024.03.24., 18:30 Győri Audi ETO KC – Praktiker-Vác

2024.04.21., 16:00 Győri Audi ETO KC – Kisvárda Master Good SE

2024.05.18., 18:00 Győri Audi ETO KC – Vasas SC

2024.05.26., 18:00 Győri Audi ETO KC – DKKA

Az érdeklődő gyerekek 1200 Forintos áron juthatnak a meccsbelépőhöz, két kísérőtanár pedig ingyenesen látogathatja a választott mérkőzést.

A kedvezményes meccsjegy kizárólag abban az esetben vásárolható, ha a kombinált kirándulás lehetőségével él az érdeklődő osztály.

Kérjük, a megadott lista alapján e-mailben írják meg a megtekinteni kívánt mérkőzéseket. Egy meccsre maximum 50 diák jelentkezhet.

A program biztosításának feltétele, hogy az érkező csoportról a látogatás dátuma előtt 10 nappal a Győri Audi ETO KC információt nyújt a Mobilis Interaktív Élményközpontnak.

A jelentkezéseket a biczo.nikoletta@gyorietokc.hu -s e-mail címre várjuk.