Az EB-selejtezők, illetve az Euro Cup harmadik fordulójában minden győri játékos nemzeti csapat nyertesen hagyta el a pályát. Lássuk, hogy szerepeltek lányaink.

A magyar válogatott nehezebb első félidő után végül könnyedén nyert Svájc ellen a Tatabányán rendezett összecsapáson az Euro Cup harmadik fordulójában. Győri-Lukács Viktória 2, míg Szöllősi-Schatzl Nadine egy góllal vette ki a részét a 38-26-os sikerből.

A csoport másik meccsén Norvégia 43-22-re nyert Ausztria ellen. Stine Oftedal 4, Kari Brattset Dale 3, Emilie Hovden 2, míg Veronica Kristiansen 1 gólt szerzett az összecsapáson. Silje Solberget erre a meccsre nem nevezték.

A selejtezők egyik legizgalmasabb meccsén Hollandia Prágában nyert Csehország ellen egy góllal 30-29-re. Rinka Duijndam egy hétméteresre állt be a meccsen.

A Linn Blohmmal felálló Svédország Izlandon érvényesítette a papírformát. Beállónk egy gólt dobott a 37-24-re végződő meccsen.

Dánia idegenben győzte le a vártnál picit talán nehezebben Lengyelországot.  A 26-22-es győzelem során Line Haugsted nem szerzett gólt, Sandra Toftot pedig nem nevezték az összecsapásra.

Ma Szlovénia-Franciaország meccset rendeznek, ahol Ana Gros és Estelle Nze Minko csaphat össze egymással.

További sok sikert lányok!