Ahogy az elmúlt két kiírásban, úgy idén is a Ferencváros ellen játssza csapatunk a Török Bódog női kézilabda Magyar Kupa döntőjét. Csapatunk visszaszerezheti a Magyar Kupa elsőséget a vasárnapi fináléban.

 

Izgalmas összecsapásokat hozott mindkét elődöntő Tatabányán. Csapatunk a Debrecen legyőzése után várta ellenfelét a 18:00-kor kezdődő fináléba. A Mosonmagyaróvár ugyan végig lőtávolban maradt az FTC ellen, de nem tudta borítani a papírformát. Ezzel sorozatban harmadik alkalommal rendeznek zöld-fehér párharcot a fináléban.

A Debrecen elleni győzelem azt jelentette, hogy zsinórban 20. alkalommal jutott be a döntőbe a Győri Audi ETO KC csapata. A vasárnapi meccsen 16. kupaelsőségére törnek kedvenceink, ráadásul ez lesz a 10. finálé a két csapat között. Az eddigi 9 alkalomból 6-szor diadalmaskodtunk, míg háromszor a fővárosiak nyertek ellenünk, ebből kétszer pont a legutóbbi lét döntőben.

A találkozó 18:00-kor kezdődik a Tatabányai Multifunkcionális Sportcsarnokban. A finálét az Altmár Kristóf, Horváth Márton kettős vezeti, és az M4Sport élőben közvetíti.