Január 20-án két góllal kapott ki a Győr a Lada otthonában, a visszavágás sokszorosan is sikerült. Jót tett a találkozónak, hogy az oroszok az előző fordulóban legyőzték a norvég riválist, így a záró forduló eredménye már nem befolyásolta a csoport végeredményét.
A presztízs, az oroszok veretlenségének megtörése, valamint a remek győri közönség kicsiholta a remek kézilabdát a hazaiakból. Bradeanu vezérletével az első félidőben már hat gólos volt a hazai előny, 18-12-re vezetett az ETO.

Az oroszok elszántan kezdték a második játékrészt, gyorsan lőttek két gólt, de a felzárkózási reményeiket Bódi Bernadett remekbe szabott gólokkal semmissé tette. Róth Kálmán edző gárdája megtalálta a nyitott védekezés ellenszerét és lendületes akciókat vezetve, szétzúzta az orosz védőfalat. Minden mezőnyjátékos tudott gólt szerezni, Herr Orsolya is bravúrokat mutatott. Fokozatosan nőtt a különbség, a győri közönség joggal skandálta: Játszik az ETO.
A hajrában 32-25-után még rátettek egy lapáttal Gogirláék, hogy meg legyen a 10 gólos különbség. Az elhatározás az utolsó percekre valósággá vált és a végén 39-28-ra nyetek a magyar lányok.

A csoportban a látottak ellenére a Togliatti végzett az élen, a győriek másodikként jutottak tovább és várhatják a február 27-i sorsolást. A lehetséges ellenfelek: a norvég Larvik, az osztrák Hypo és a szlovén Krim Ljubljana.