Noha a mérkőzés első két gólját a Togliatti szerezte, ezt egymás után négy hazai találat követte, majd olyan győri sorozat vette kezdetét, amely gyakorlatilag már ekkor eldöntötte a két pont sorsát. A 7. perctől a 20. percig Róth Kálmán vezetőedző együttese kilenc gólt szerzett, miközben csak kettőt kapott (13-4), és bár az oroszok ezt követően csökkentették a hátrányukat, a zöldek még időben ritmust váltottak, és megszilárdították magabiztos előnyüket. A magyar bajnokcsapatnak húsz percnyi remek kézilabda elég volt ahhoz, hogy az első félóra végén 18-12-es vezetéssel vonulhasson az öltözőbe.

A folytatásban az oroszok hasztalan próbálkoztak a felzárkózással, a győriek a román légiós, Aurelia Bradeanu és a jobbszélső Bódi Bernadett vezérletével minden felzárkózási kísérletet csírájában elfojtottak. Alkalmanként kifejezetten ötletes, ráadásul egészen felszabadult támadójátékot produkáltak a hazai lányok, még kínai figurával is próbálkoztak. Nem egészen arról volt szó, hogy a Togliattit nem érdekelte ez a mérkőzés, ez abból is látszott, hogy Alekszej Gumjanovot, a vendégek edzőjét sokszor tényleg a gutaütés kerülgette. A 24. percben, 34-25-nél időt is kért az orosz mester, de ettől nem lett jobb, mármint az Togliattinak. A hajrában győri jutalomjátékot láthattunk, a közönség örömünnepet ült, és csak azt sajnálhatta, hogy a végén nem sikerült megszerezni a 40. gólt.
A Győri Audi ETO KC 39-28-ra győzött (visszavágván a január 20-án elszenvedett 31-29-es vereségért), és nyolc ponttal a második helyen jutott tovább a negyeddöntőbe. Itt az ellenfele a szlovén Ljubljana, az osztrák Hypo és a norvég Larvik hármasa közül kerülhet ki.

A negyeddöntő sorsolását Bécsben rendezik kedden.