Győri Audi ETO KC - Lada Togliatti (orosz) 39-28 (18-12)

A továbbjutás szempontjából már nem volt tétje a találkozónak, de így is igazi presztízscsatára számíthattak a kilátogató nézők. A vendégek gyorsan megszerzett két gólja után a győriek elkapták a fonalat, és szinte állva hagyták ellenfelüket.
Koncentrált védekezésük, és gólerős támadásaik eredményeként a huszadik percben már kilenc gól volt a hazaiak előnye (13-4), de ezt követően egy kisebb hullámvölgy következett be a Győr játékába, és öt gólra felzárkóztak az oroszok. A véghajrá azonban ismét jól sikerült a Görbiczéknek, így magabiztos vezetéssel vonulhattak az öltözőbe (18-12).
A második félidő elején nem találta a ritmust a zöld-fehér gárda, de aztán a harmadik percben Bódi találatával újra elkezdték szórni a gólokat. Ekkor állandósult a hét-nyolcgólos hazai vezetés, majd a játékrész derekán egy kisebb hullámvölgybe kerültek Hornyákék, és a Togliatti öt gólra feljött.
Az utolsó tíz percben azonban már a kissé motiválatlannak tûnő sztárcsapat ellen minden összejött Bódiéknak, így már tizenkét góllal is vezettek, és végül teljesen megérdemelten nyertek ilyen arányban is a vendégek ellen (39-28). A csoportot az orosz Togliatti nyerte, a Győr másodikként jutott a negyeddöntőbe, amelynek sorsolását jövő kedden tartják.