DUNAFERR SE - GYŐRI ETO FKC 43-26 (20-13)
Dunaújváros, 600 néző. V: Kisfalvi, Péli
DUNAFERR: Stochl - Iváncsik T. 10, Djukic 6, Rosta 2, Kemény, Nagy K., Törő 7 (4).
Cs: Kovács R. (kapus), Kukucka 5, Császár, Zubai Sz. 4, Grebenár 4, Zubai G. 1, Czigány 3.
Edző: Imre Vilmos
GYŐR: Majeri - Miss 1, Harta, Széles 3 (3), Schuch 4, Bognár 5, Pálos 5.
Cs: Hoffmann, Herjeczki (kapusok), Dénes 2, Szabó A. 5, Horváth A. 1, Szalafai, Németh G.
Edző: Tóth László
Kiállítások: 16, ill. 14 perc
Hétméteresek: 6/4, ill. 6/3
Az őszi fordulóban Győrött hatalmas meglepetésre döntetlent játszott a két csapat. Most a jobb erőkből álló hazaiak szerettek volna visszavágni, és ez sikerült is.
A mérkőzés elején a Dunaferr tekintélyes előnyt szerzett, a győriek csak a hetedik percben tudták bevenni Stochl kapuját. A 4-5 gólos újvárosi előny állandósult, sőt a félidő végére nőtt is. Míg a hazaiak biztos kézzel értékesítették a büntetőket, a vendégeknek ez sem sikerült.
A második játékrészben négy perc alatt 13 gólra nőtt a "Kohász" előnye, a zöld-fehérek teljesen összeroppantak. A félidő közepén magára talált ugyan az ETO, de a különbséget nem sikerült csökkentenie. A hazaiak megérdemelten szerezték meg a két bajnoki pontot, de a Tóth-csapatnak nem ezen a mérkőzésen kellett bizonyítania, hogy a legjobb nyolc között van a helye.

Imre Vilmos: - Örülök, hogy mindenkinek lehetőséget tudtam adni, sokan bizonyították, hogy lehet rájuk számítani a jövőben. Az első félidőben idegesek voltunk, a szünetben sikerült megnyugtatni a csapatot.
Tóth László: - Amikor a kézilabda professzora, Nagy Tamás influenzás lett, tudtam, hogy a védekezésünk nem fog összeállni. Sajnos ez bekövetkezett, és mindent el is döntött.