"Már annak nagyon örültem, hogy meghívást kaptam a válogatottba. Annak, hogy pályára léptem, még jobban, igaz, elsősorban beállósként kaptam szerepet, ahol nem olyan rég játszom. Ennek ellenére felejthetetlen élmény volt a magyar szurkolók előtt játszani. Ami a kinti mérkőzést illeti, onnan a két dobott gólom marad igazán emlékezetes" – mondta Temes Bernadett.

Juhász Gabriella "csak" az idegenbeli találkozón jutott szóhoz. Első meccsén két gólig jutott, így a premiert az sem homályosította el, hogy végül kikapott a magyar válogatott.
"A meccs előtt nagyon izgultam, elvégre mégiscsak az első válogatottságom volt. Úgy érzem, azért szép lassan elmúlt bennem a feszültség, s sikerült belelendülnöm. Igyekeztem megmutatni, hogy mit tudok. Ez szerintem sikerült is, legalábbis Németh András szövetségi kapitány gyors értékelésében elmondta: a balszélsőkkel is elégedett volt" – mesélt bemutatkozásáról a győriek fiatal játékosa.

A két játékos számára nem ért véget a norvégiai "kapcsolat", hiszen klubcsapatukkal a BL-negyeddöntőben a Larvik ellen játszhatnak. Az északi gárdából is többen játszottak a meccseken, de ebből sok következtetést nem lehet levonni.
"Nem igazán foglalkoztunk ezzel, ám az látszott, hogy nincsenek rossz formában a larvikiak. Szerencsére mi is egyre jobbak vagyunk. Ha alaposan felkészülünk belőlük, akkor kiharcolható a továbbjutás" – mondták egybehangzóan az újdonsült győri válogatottak.